Блиск, що візуально збільшує губи: тестуємо Maybelline 003 Moon
Ідеальний блиск для губ?
Це про Maybelline New York Lifter Gloss у відтінку 003 Moon!
У пошуках ідеального блиску для губ я завжди зважаю на кілька важливих моментів: він не має бути липким, повинен забезпечувати комфортне носіння, приємно виглядати на губах і, звісно ж, доглядати за ними. Нещодавно я спробувала Maybelline New York Lifter Gloss у відтінку 003 Moon — і це справжня знахідка, яка перевершила всі мої очікування!
Пакування та аплікатор
Перше, що привертає увагу — стильне пакування. Зручний великий аплікатор має м’яку ворсисту текстуру, яка чудово розподіляє засіб по губах і набирає ідеальну кількість продукту.
Аромат і консистенція
Блиск має приємний солодкуватий аромат із легкими ванільними нотками, який не нав’язливий. Консистенція густувата, але зовсім не липка, що робить його комфортним у використанні. Він ніжно огортає губи, надаючи їм зволоження завдяки наявності гіалуронової кислоти у складі.
Відчуття на губах
На губах блиск відчувається легко, не обтяжує і не створює відчуття «маски». Завдяки зволожувальним компонентам губи стають м’якими та доглянутими, навіть після зняття продукту.
Відтінок і ефект
Відтінок 003 Moon — це ідеальний нюд із дрібними сяючими блискітками, які додають губам природного сяйва. Він виглядає дуже гарно та ніжно, підходить до бу дь-якого образу, як денного, так і вечірнього. Завдяки легкому сяйву блиск візуально збільшує губи, надаючи їм об’єму.
Якщо ви шукаєте блиск для губ, який об’єднує стильний вигляд, комфорт і догляд, Maybelline New York Lifter Gloss у відтінку 003 Moon — це справжній must-have!
Коментарі (0)