M O N D ✨️

Праймер для сяйва шкіри

Праймер для сяйва шкіри

По-перше, це стильний флакон зі скла. Важкенький, не тревл-варіант. На жаль, бренд не пакує засоби у слюду. Праймер йде також без коробки.

На пластиковій кришці бачимо корону (логотип Rimmel). А під нею - величезний фетровий пензлик.

Об'єм:30мл.

Термін придатності: 24 місяця після відкриття.

Формула є веганською та не тестується на тваринах.

Виробник зазначає, що праймер-мультитаскер не лише готує шкіру до макіяжу, але й забезпечує ефект легкого фотошопу. Звучить цікаво, але здебільшого це просто маркетинг. Розбираймося.

Хоч це декоративний засіб, у складі є компоненти для зволоження, вітаміни С, Е, екстракт журавлини та пантенол. Ароматизатор відсутній.

Текстура не щільна, не липка. Добре перекриває недоліки. Комфортна у використанні, не сушить.

Праймер для сяйва шкіри
Праймер для сяйва шкіри
Праймер для сяйва шкіри
Праймер для сяйва шкіри
Праймер для сяйва шкіри

Колір 02 Fair light не темний, має теплий підтон. У мене світла шкіра, тож колір підійшов, але ще перекриваю жовтизну цієї бази більш нейтральним світлим тональним.

Мультитаскер має дрібні блискітки, які роблять здорове підсвічування шкіри. З ними шкіра наче сяє зсередини. Сяйво досить делікатне та доречне на певних ділянках обличчя. Воно не дотягує до хайлайтерів, але мені подобається. Виглядає природно.

• Як самостійний засіб замість тонального мені не сподобався: сильний блиск на комбінованій шкірі та для мене затеплий тон.
  • При нашаровуванні тонального на праймер ситуація краща. Проте, на фініші отримуємо щільне покриття, що сподобається не всім. Оптимальний варіант: нанесення бази та тонального спонжем І тут має значення, з яким тональним комбінувати. Наприклад, Maybelline New York Affinitone з матовим фінішем (https://club.makeup.com.ua/post/23950/ ) + Rimmel Multi Tasker місцями підкреслюють пори. А зі зволожуючими текстурами необхідна пудра на фініші, щоб не було надмірного блиску. .
  • А ось для маскування синців під очима колір 02 - ідеальний. Робить погляд сяючим та здоровим навіть після безсонної ночі.

Відчувається на шкірі комфортно, не сушить та тримається довго.

Для себе вирішила використовувати мультитаскер для надання шкірі легкого точкового сяйва та маскування синців під очима. Загалом, потрібно пробувати усі варіанти, щоб обрати свій ідеальний.

Праймер для обличчя Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer

09 січня, 2025
M O N D ✨️
09 січня, 2025