Олена Романюк

La Grace тонік для обличчя

La Grace тонік для обличчя

Тонік La Grace з екстрактом водорості Laminaria та глiцерином став вдалим доповненням мого догляду за нормальної шкірою з віковими змінами. Я користуюся ретинолом, тож, додаткове зволоження і сонцезахист, є необхідною умовою щоденного догляду. Тонік добре показав себе, як базове зволоження під нанесення крему чи маски, мені подобається багатошаровий догляд, щоб уникнути зневоднення тонкої та вікової шкіри.

Паковання -прозорий флакон (пластик), зручний дозатор, ковпачок

Консистенція - рідина з блакитним відтінком, не липка, доволі швидко поглинається

Аромат - парфумований, нагадує морські ноти

Склад - на флаконі лише французькою мовою, але +/- усе зрозуміло, вода, гліцерин, допустимі та некомедогенні пом'якшувачі, розчинник, емульгатор для сухої та пошкодженої шкіри, спирт, екстракт водорості, парфумована віддушка. Це база тоніку, якщо зважати на перелік складників саме до віддушки.

Нанесення - ватним диском чи пафом з тоніком протерти обличчя. Я наношу лише так, з пальців не зручно

На фото - стан шкіри після нанесення тоніку та крему La Grace

Зранку у мене немає ніякого активного догляду, лише гель для вмивання, тонік та крем, якщо йду на вулицю, то сонцезахист.

Фото зробила навіть не зранку, одразу після нанесення, а ближче до середини дня, щоб показати здорове сяйво, рівний тон та комфортний рівень зволоженості.

Нагадаю, що мені 39 років, шкіра нормальна, тонка, є вікові зміни, пігментація, не реактивна, у вечірньому догляді є емульсія з ретиноїдом.

Мені подобається використовувати тоніки в догляді, завжди маю декілька на поличці, в цілому, нашарування засобів добре позначається на стані моєї шкіри, і тонік La Grace займає почесне місце в ранковій рутині, завдяки комфортній, не липкій констистенції та помітному ефекту додаткового зволоження 🤍

09 січня, 2025
Олена Романюк
09 січня, 2025