Я ЗАБУЛА ЩО ЦЕ ЛІМІТКА : Tink Christmas Cookie Lip Balm
Або про те, як не встигла купити цю смакоту ще
Бальзами від Tink, в моєму випадку стали певним мастхевом. Вони бюджетні, прекрасно зволожують, гарно тримаються і не надто рідкі, чого я уникаю в такого роду бальзамах в тубі. І коли в мене закінчується бальзам, я просто дивлюсь, з яким ароматом спробувати на цей раз. І цей святковий пряничок був максимально в тему. Єдиний його мінус - він виявився ліміткою. Тож поки ще є десь онлайн чи офлайн і аромат запав вам в душу, раджу придбати, бо думаю в наступний святковий сезон, нас будуть чекати новинки.
Чим же таким цікавим виявився пряник? Ну по перше саме його пакування кричало "КУПИ МЕНЕ, КУПИ". Хоча визнати чесно, саме він не викликав в мене асоціацій з новим роком чи різдвом, бо для мене це - Пряня зі Шреку. Ну ви подивіться, один в один.
Туба у продукта стандартна як для бальзамів цього бренду і прикрашена святковими малюночками. Колір у бальзаму є, але як на мене він не впливає на результат і губи виглядають максимально природніми. Аромат - солодкий, наче ви зайшли в кондитерську. Але від класичних пряників тут нічого нема, це щось посередині між булочкою з корицею , пряником і цукеркою. Як на мене, саме так повинен був пахнути Пряня зі Шреку. Ну реально, от саме таким я його і уявляла, солодким, ніжним, трошечки пряним. Цей аромат спокушає, а як людина яка любить солоденьке - це прям краса.
Текстура тут як у більшості бальзамів бренду ( хоча от у бальзаму з набору, де апельсин з корицею - більш щільна, така майже баттер) . Вона в міру рідка, гарно розподіляється на губах. Зволожує доволі швидко і ефект тримається доволі довго. Для моїх губ - це основний догляд. Пітримуючи їх протягом дня подібним бальзамом, я запобігаю появи тріщінкам і позбавляюсь від супер сухих корочок. Це ідеальний варіант на кожен день, що б підтримувати стан ваших губ.
У бренду безліч ароматів, то ж ви зможете обрати саме той, що ближче до вас лежить. Хочете кокосик - от, тримай. Полуничку ? Теж є.
Але я все одно трошки засмучена, що це лімітка, бо ну солоденький же.
Коментарі (0)