Dott пудинг для губ
Диво-засіб, що змінив моє уявлення про догляд за губами
Пудинг Dott докорінно змінив мої думки з приводу догляду за губами, раніше, я звертала на них увагу лише, щоб нафарбувати чи намастити захисним бальзамом. Тепер, щоденно перед сном я наношу пудинг Dott на губи, помічаю ефект відновлення та живлення, навіть відтінок шкіри став більш рожевим, не блідим.
Також, я зробила експеримент та наносила пудинг на зону брів, що з того вийшло та мої детальні враження, далі в дописі 🩷
Паковання - баночка з ґвинтовою кришкою, в діаметрі 4 см (крихітка), вага 15 г, попередньо упаковано в коробку, додатково є силіконовий пензлик, але вибачте, не дожив до фотосесії, мені не зручно ним наносити, користуюся пальцем 🙈
На коробочці вказано відтінок, у мене пудинг з маслом какао, тож, маємо коричневий кружечок
Склад - Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lanolin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Wheat (Triticum Vulgare) Germ Oil, Beeswax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Parfume
Консистенція та текстура - щільна та масляниста, як бальзами для губ. Легко набирати/мастити на пальчик та наносити на губи. Помітні коричневі крупинки з какао, навіть на губах, але вони дуже крихітні
Пудинг має коричневий відтінок, спочатку, здається, що шкіра може зафарбуватися, але це не так, після поглинання, залишається лише легкий блиск та м'якість губ, без ефекту, наче ви випили чашку какао
Аромат - молочний шоколад чи какао, легкий та приємний
І нарешті, ефект від використання 🩷
Пудинг Dott дуже ефективно відновлює та зволожує шкіру губ, у доволі стресовому грудні мені та моїй доньці зовсім не допомогав відомий бальзам аптечної марки, я згадала, що є така цікавинка, як пудинг.
За декілька використань шкіра губ прийшла в норму, я навіть помітила, що моя верхня губа стала чіткішою та наповненішою, завдяки натуральним складникаи, особливо, маслу какао. Тож, тепер я дбаю і про зволожений стан губ, щоб не довести їх до стану ниточок 🙈
Пудинг Dott не липкий, не маслянистий надміру, не залишає плівки на губах, можна використовувати в якості маски на ніч, чи бальзаму для виходу на вулицю.
І окремо винесу мій експеримент з нанесення пудингу Dott на брови 😅 Дивлячись на склад, я подумала, ну а чому б і ні? Масло какао, кокос, ну точно шкоди не зроблять.
У результаті, з'явилися волоски в підбровному просторі, і не тонкі та світлі, а нормальні русяві, брови заростають краще, пудинг шкіру не зафарбовує
Засіб дійсно дуже крутий та мультифукціональний, а маленька баночка замінює декілька інших, щиро дякую Оксані ksnklb за такий класний подарунок та знайомство з брендом 🩷
Коментарі (0)