Sofiia_Ts

Пілінг для шкіри голови Joko Blend Scalp Peeling Scrub

Використання пілінгів для шкіри голови у моїй рутині вже давно, бо завдяки таким засобам, я мию голову не щодня, а через день.

І так як шкіра чутлива, підібрати такий засіб складна задача, бо багато продуктів йдуть на занадто крупних абразивах, що пошкоджують і пересушують.

В пілінгу від Joko поєднюються всі функції, які підійшли мені: делікатна ексфоліація та зручний формат.

Пілінг мені попався у наборі із незмивним доглядовим спреєм 17 в 1 для волосся робила огляд на нього ось тут https://club.makeup.com.ua/post/55627/), і в додаток йшов такий чудовий котоновий мішечок.

Сам засіб має конусоподібну форму з витягнутим носиком, яким зручно наносити на проділи на голові, повернувши його вправо.

Консистенція у нього легкого крему із невеличкими вкрапленнями абразивних часточок солі, неозброєним оком вони ледь замітні, але на дотик відчуваються.

Аромат приємний косметичний, чуть ментоловий.

Наносити потрібно на вологе волосся по проділах, як я і робила, і опісля помасажувати голову. Утворюється легка піна через декілька секунд, і масажую десь 2-3 хвилинки, вічувається легкий холод. Змиваю великою кількістю води, та доочищаю голову шампунем один раз.

Волосся в прикорневій зоні стало м'яким та наче легшим, мені на об'єм не сильно вплинув, але от саме відчуття очищеної голови стало відчутнішим, воно легше розділюється, але при цьому воно не пересушене, а зволожене.

На час забруднення ніяк не вплинув, але можу сказати, що волосся жирніє якось рівномірніше і не так сильно 😄

Aqua (Water), Sodium Chloride, Oryza Sativa (Rice) Germ Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Burdock (Arctium Lappa) Root Infused Oil, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Xanthan Gum, Mentha Piperita Oil, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, CI 60730.

Пілінг має дієвий склад для ексфоліації завдяки солі та рисовій пудрі, але їх формула дуже дрібна та делікатна, тому підійде чутливій шкірі.

Піноутворююча властивість завдяки м'яким ПАР, які ніжно очищують.

А щоб волосся не перетворилося в сухарик, тут присутні гідролізати пшениці, шовку, кератину. Вони зміцнюють та відновлюють волосся, надають гладкості.

Для зміцнення коренів волосся і покращення циркуляції крові тут присутні реп'яхова олія та олія перцевої м'яти.

Пілінг Joko Blend Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub справді ідеально мені підійшов для моєї щотижневої рутини, він гарно доочищує шкіру від стайлінгу та накопиченого забруднення, і при цьому ще й доглядає за волоссям та шкірою комплексно 🤍

10 січня, 2025
Sofiia_Ts
10 січня, 2025