M O N D ✨️

Ніжність, догляд і природне сяйво

Блиск від Rimmel має стильне, мінімалістичне пакування, яке одразу привертає увагу. Не скажу, що я фанат габаритних рішень (любителі маленьких сумочок мене зрозуміють 💯), але нехай. Інакше тут не було б великого пухкого аплікатора, який вже підкорив моє серце. Він забезпечує рівномірне нанесення засобу на губи, навіть у куточках.

Прозора пластикова туба дозволяє побачити відтінок блиску та його витрату. Закривається надійно.

Об'єм: 4,5мл.

Основна перевага цього блиску — його формула з доглядовим ефектом. Блиск містить натуральні олії, які забезпечують зволоження та живлення губ. Серед олій у складі: кокосова, олія малинових кісточок та кісточок маракуї. А також, у складі є екстракт із коричневої мікроводорості – сильний пом'якшувальний компонент.

Тож, поки блиск доповнює макіяж, корисні компоненти захищають та живлять шкіру губ.

Oh My Gloss! Представлено у 5 кольорах (від 000 до 004, де перший повністю прозорий). У мене відтінок 001 Pink Flush. У флаконі виглядає досить рожевим. Але на губах він більш прозорий, що робить блиск універсальним. Він підкреслює природну красу губ і додає їм здорового вигляду. Засіб не містить великих блискіток — лише легкий глянцевий ефект.

Має ненав'язливий аромат льодяників/полунички, який швидко зникає після нанесення. Липкуватий, але цілком комфортний. Особливого візуального збільшення губ не помітила, хоча трохи є, що характерно для блисків. Підкреслює природну красу.

Текстура блиску легка, майже невагома. Нагадує тонку олійку.

Зволожувальний ефект помітний: жодної сухості під кінець дня.

Чудово підходить для використання як самостійний продукт або поверх помади.

Щодо стійкості — як і майже усі блиски, тримається кілька годин, що цілком нормально.

Коли немає часу на створення lipcombo, цей блиск приходить на порятунок. А також доповнює вже готовий макіяж губ. Гарний, милий та універсальний.

* Розпаковка боксу була тут: https://club.makeup.com.ua/looks/61568/

-----------

Блиск для губ Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

10 січня, 2025
M O N D ✨️
10 січня, 2025