Leeloo_5th

Догляд за ламким та пошкодженим волоссям

Догляд за ламким та пошкодженим волоссям

Сьогодні розповім про свої враження від лінійки для догляду за волоссям від Dr.Ceuracle - це зволожувальний веганський шампунь та кондиціонер для ламкого та пошкодженого волосся (міні) Dr.Ceuracle Vegan Aquarizing Shampoo/Conditioner.

Ці засоби створені без сульфатів, силіконів та барвників. Активна формула шампуню підтримує пасма зволоженими, гладенькими та слухняними. Вона запобігає ламкості кінчиків, відновлює природний блиск та зміцнює структуру волосків. Продукт підходить для щоденного використання, адже зберігає здоровий мікробіом шкіри. Кондиціонер ідеально підходить для волосся пористого типу. Формула засобу огортає кожну волосинку, щоб пом’якшити її та згладити.

Шампунь прозорий з жовтуватим відтінком, гелевої консистенції, добре піниться та економний у використанні. Кондиціонер кремовий, волосся поглинає його миттєво. Аромат у обох засобів однаковий пряно-солодкий, на зимовий період підходить чудово.

Щодо ефекту - волосся не обтяжене, блискуче, проте як на мене зменшився прикореневий обʼєм. Думаю власницям пухнастого та пористого волосся ця лінійка підійде краще, бо моє волосся ідеально пряме та швидко жирніє, тому я завжди шукаю засоби на додатковий обʼєм + догляд. У великому обʼємі шампунь та кондиціонер не куплю, проте нарікань щодо продуктів не маю, бо працюють вони непогано.

10 січня, 2025
Leeloo_5th
10 січня, 2025