khoroshaeva

Знайомство з шампунем Dikson Super Argan

Всім привіт✌️

Довгий час я уникала шампунів з оліями, бо була впевнена, що це точно не для мого густого та пористого волосся. Однак, шампунь Dikson з аргановою олією приємно мене здивував. Незважаючи на наявність олії, він не обтяжив моє волосся і не зробив його жирнішим. Навпаки, я помітила покращення загального стану волосся: воно стало більш м'яким, блискучим та легким в укладанні. Розповідаю більш детально👇

В мене мініатюрна версія цього шампуню, але вона на 100% відтворює повнорозмірний флакон. Пакування виконано з міцного пластику.

Кришка фліп-топ, щільно закриває флакон та сама по собі не відкривається. Дозатор не заивається та доволі економічно виділяє шампунь.

Об'єм: 100 мл, витрата середня.

Склад доволі стандартний для сучасних шампунів. Виділяю найцікавіше:

• Sodium Laureth Sulfate: Лаурилсульфат натрію - поверхнево-активна речовина (ПАР), основний миючий компонент шампуню. Може викликати подразнення шкіри голови у деяких людей.
  • Cocamidopropyl Betaine: Кокамидопропіл бетаїн - м'який ПАР, який допомагає зменшити подразнюючу дію Sodium Laureth Sulfate.
  • Decyl Glucoside: Децил глюкозид - м'який ПАР рослинного походження, який також допомагає зменшити подразнення.
  • Argania Spinosa Kernel Oil: Арганова олія - цінна олія, багата на вітаміни та антиоксиданти, яка живить і зволожує волосся.
  • Macadamia Ternifolia Seed Oil: Макадамієва олія - легка олія, яка швидко вбирається і не обтяжує волосся, робить його м'яким і блискучим.

Крім того, у складі присутні амінокислоти та зволожуючі компоненти, які допомагають відновити пошкоджене волосся та покращити його структуру.

• Консистенція гелевая, рідкувата. Пінка виходить не надто пишною, але достатньою для очищення. Я переживала, що в текстурі відчуватиметься олійність, на щастя, її тут немає, власне як і жирності.
  • Аромат: легкий, ненав'язливий. Мені пахне чайним деревом. На волоссі практично не залишається

Я промиваю волосся 2 рази, проте, шампунь чудово справляється з очищенням вже з першого разу.

Незважаючи на відсутність супер-пишної пінки, шампунь забезпечує глибоке очищення і надає волоссю м'якість та блиск. У процесі намилювання немає жодних неприємних відчуттів.

Шампунь чудово вимивається теплою водою, не залишає відчуття жирності та олійності, не обтяжує.

Завдяки глибокому зволоженню, цей шампунь дозволив мені насолоджуватися здоровим виглядом волосся навіть без додаткового догляду (бальзам, кондиціонер, маска). Зі мною таке вперше та це якесь диво)

* Однак, з іншими засобами для догляду він теж працює відмінно, не вступає в конфлікт.

Не викликав жодніх неприємних реакції у вигляді сухості чи лупи.

Моє волосся: сухе, пофарбоване, густе та пористе.

Шампунь викликав в мене дуже позитивні враження, хоча моє волосся складно чимось здивувати).

* На фото/відео волосся вимите тільки шампунем, без додаткового догляду та зволоження.

Про переваги:

• Глибоко очищує волосся, зберігаючи відчуття свіжості протягом 2-3 днів без втрати об'єму
  • Насичує волосся вологою та чудово живить його.
  • Перетворює волосся на шовковисте полотно, надаючи йому блиску та гладкості.
  • Робить волосся розсипчастим, слухняним і легким в укладанні.

Шампунь Dikson Super Argan – справжнє відкриття для мене! Моє волосся з ним виглядає так гарно, що я вже готуюся до покупки повнорозмірного флакона.💛

Дякую за увагу💕

10 січня, 2025
khoroshaeva
10 січня, 2025