Нове (січень, 2025)
Для себе та для подруги
Я трохи засумувала за блогом, але сумувати мені довелось недовго, тому що я маю славні поповнення косметички:
Зволожувальний бальзам для губ "Гуава" Tink Superfood For Lips Guava. Мені дуже сподобався бальзам для губ від Tink з кокосом і я захотіла спробувати ще цей, думаю, вони будуть схожі, в мене ще є трохи бальзаму з кокосом, щоб це перевірити.
Фіксуючий віск для брів Joly:Lab Brow Wax. Новинка від українського бренду Joly:Lab для моїх густих та гонористих брів, вперше спробую віск для брів, покладаю на нього великі сподівання.
Крем для гоління із заспокійливим ефектом Barbers Premium Shaving Cream Sandalwood-Licorice Root. Впенена, що цей крем сподобається мені так само сильно як крем від Barbers з ефірною олією апельсина, котрий в мене закінчився.
Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією Shelly. Ці шкарпетки так хвалили, що я теж захотіла порадувати свої стопи приємною процедурою, а себе їх красивим виглядом.
Дещо я привезла для своєї подруги, але спершу протестую на собі. Нещодавно вона сказала мені, що їй подобається все, що я для неї добираю, тож за косметичними порадами звертатиметься лише до мене :)
Зволожувальний бальзам для губ "Полуниця" Tink Superfood For Lips Strawberry. Моя подруга не фарбує губи помадою, тож чом би й не додати легкого рожевого кольору бальзамом для губ?
Сироватка для обличчя освітлювальна з вітаміном С і феруловою кислотою Tink Actiwhite + Vitamin С Whitening Serum? Ця сироватка забезпечить зволоження, вона насичена антиоксидантами та буде чинити легку освітлювальну дію.
Живильний крем для рук з маслом ши та обліпихою Shelly Nourishing Hand Cream. 200 мл крему для рук, щоб його не шкодувати )). Цей крем хвалила наша прекрасна PILIRINA і я загорілась ним.
Подарунковий набір Tink Superfood Coconut Shake Set, котрий складається з шампуню, бальзаму та гелю для душу з ароматом кокоса об'ємом по 150 мл. Подружка сказала, що дуже любить кокос і коли я побачила цей набір вхопила його сюрпризом для неї.
За мої руки не переживайте, тому що отримала розкішний подарунок з двох продуктів марки BIOselect: легкий крем для рук та поживний баттер для тіла, і я радію як дитя, люблю діктамелію.
Що скажете? Як на мене, все хороше та потрібне ))
Коментарі (0)