DARIIAKOVACH

ТОП УЛЮБЛЕНИХ БРЕНДІВ

ТОП УЛЮБЛЕНИХ БРЕНДІВ

Привіт усім) Кожна з нас має своїх фаворитів, чому б не поділитись ними

Тут не буде категорій, я просто виокремлюю свої улюблені бренди та показую продукт, який вразив найбільше.

Зізнаюсь, бренд сам про себе мені розповів. Я не відкрила його самостійно, але це той випадок, коли тобі щось надсилають, а ти потім не можеш зупинитись і вже купуєш сам їх продукцію

У мене був і лосьйон для тіла, і коректор-сироватка, і туш, і гель для брів, і палетка тіней,і блиск для губ але найбільше запав у душу саме хайлайтер. Хоча абсолютно всі продукти дуже круті, я користуюсь до останньої краплі усім

Хайлайтер має таке сяйво шалене, що ніхто ще не пройшов повз без запитань «що це таке гарне?»)

Консилер-сироватка, який заміняє часто і тон. Дуже гарна текстура, ідеальні відтінки і перекриття

Я не фанатка цього бренду прям, але продукти, що мала-подобались усі

Я люблю цей бренд, та найбільше мені сподобався маркер для брів. Хоча коли бренд надіслав свою продукцію для огляду я була дуже щаслива, і блиск з дуже красивим сяйвом запав у душу

Український хороший бренд косметики, мала багато косметики їхньої. Але подарована помадка для брів потрапила в саме серце

Мій фаворит- це мило для брів, хоча крутих позицій дуже багато у бренду. Це доступна косметика з дуже крутою якістю

Це бренд в якому багато ніш, мені дуже подобались всі засоби, які я купувала. Якось щастило. Але серія для волосся в саме серце. На жаль, більше не випускають, не можу знайти вже давно

Мої улюблені доглядові штучки лиш цього бренду. Я мала дуууууууже багато всього, але звичайно я виділю сироватку take it easy. Проте мені багато що подобається і я повторюю

Ван лав🫰🏻

Це якісний крутий бренд з шикарними складами. Як для дорослих, так і для діток. Мені подобається все, що я мала і маю. Але виділю рятівника, що врятував мою шкіру від сухості і лущення.

Це ті, до кого я повертаюсь і кого щиро обожнюю 🥹

Є ваші улюбленці тут?

Тихого вечора, дня і ночі 🫰🏻

11 січня, 2025
DARIIAKOVACH
11 січня, 2025