Mandarinka

Чому не підійшов? Зволожувальний матуючий чорний крем від Garnier

Чому не підійшов? Зволожувальний матуючий чорний крем від Garnier

Вітаю! Крем отримала в акційному боксику, а тому не підбирала його довго і під особливості шкіри. Спочатку спробувала користуватись сама - у мене проблемна шкіра (якщо засіб мені не підходить, а таке буває часто - мене просто сипе десь за тиждень використання). Я не страждаю від зайвого блиску шкіри, тому не можу сказати, що мені прям необхідні матуючі властивості, але спробувати крем було варто.

⚫ Крем дійсно має матуючі властивості, блиск прибирається. Але чомусь саме це відчуття викликало у мене дискомфорт.

⚫ Шкіра при цьому дійсно була зволожена, відчуття стягнутості не було. Крем впитавсь швидко, і не залишив липкості.

⚫ Чорнота на шкірі наче не залишилась, але у мене були побоювання, що воно "підсвітить" можливі чорні цятки...

Користувала кремом я недовго - він просто не сподобавсь мені, не сподобались відчуття на шкірі. Його вирішила спробувати мама.

⚫ Вона наносить макіяж, тональні засоби. З іншими засобами крем не подружився і почав сильно скатуватись... Тому було вирішено використовувати його тільки у якості нічного крему.

Загалом у мене змішані відчуття. Собі я би точно цей крем повторно не взяла, і як денний під макіяж також не порекомендувала.

13 січня, 2025
Mandarinka
13 січня, 2025