Фечко Христина

Пошуки консилера продовжуються

Привіт дівчата)

Нещодавно придбала ось такий консилер від Bless Beauty тож після тривалого тестування можу розповісти свої враження про нього

В мене відтінок 02 Нейтральний, але він дещо окислюється, що не надто приємно

Консилер легко наноситься на шкіру, аплікатор великий і ним зручно користуватись, не сушить шкіру

А тепер про мінуси

Для сухої шкіри це однозначно ні, консилер підкреслює будь-яку сухість і це не надто красиво виглядає, звичайно можна добре зволожити шкіру, але це лише відстрочить появу підкреслення сухості

Якщо ви вже придбали консилер і він вам трохи підкреслює сухість то раджу добре зволожувати шкіру перед його нанесенням, якщо думаєте над купівлею саме його і у вас суха шкіра то краще пошукайте щось інше

Але також хочеться сказати, що цей консилер не всім підійде для шкіри навколо очей, там він погано лягає, навіть якщо у вас жирна шкіра навколо очей

Проте для обличчя з комбінованою чи жирною шкірою підійде чудово, в нього гарна перекриваюча властивість і добре лягає, однак трохи пожовтіє

Мені під очі він взагалі не підійшов, але на обличчі лягає більш-менш добре, але через використання активу шкіра в мене суха тож консилер підкреслює сухість на лиці

Зараз щоб не викидати час від часу використовую замість тонального коли роблю макіяж для фото

15 січня, 2025
15 січня, 2025