Пошуки консилера продовжуються
Bless Beauty Camouflage 3 in 1 Concealer
Привіт дівчата)
Нещодавно придбала ось такий консилер від Bless Beauty тож після тривалого тестування можу розповісти свої враження про нього
В мене відтінок 02 Нейтральний, але він дещо окислюється, що не надто приємно
Консилер легко наноситься на шкіру, аплікатор великий і ним зручно користуватись, не сушить шкіру
А тепер про мінуси
Для сухої шкіри це однозначно ні, консилер підкреслює будь-яку сухість і це не надто красиво виглядає, звичайно можна добре зволожити шкіру, але це лише відстрочить появу підкреслення сухості
Якщо ви вже придбали консилер і він вам трохи підкреслює сухість то раджу добре зволожувати шкіру перед його нанесенням, якщо думаєте над купівлею саме його і у вас суха шкіра то краще пошукайте щось інше
Але також хочеться сказати, що цей консилер не всім підійде для шкіри навколо очей, там він погано лягає, навіть якщо у вас жирна шкіра навколо очей
Проте для обличчя з комбінованою чи жирною шкірою підійде чудово, в нього гарна перекриваюча властивість і добре лягає, однак трохи пожовтіє
Мені під очі він взагалі не підійшов, але на обличчі лягає більш-менш добре, але через використання активу шкіра в мене суха тож консилер підкреслює сухість на лиці
Зараз щоб не викидати час від часу використовую замість тонального коли роблю макіяж для фото
Коментарі (0)