SKOMSKA

Парфумований шампунь від Dott

Давно хотіла спробувати лінійку для волосся від Dott, адже маю мультифункціональний спрей для розгладження волосся , користуюсь ним близько 10 місяців і дуже задоволена .

Про нього в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/35307/ .

Вирішила зібрати всю лінійку, тому ще обрала шампунь і бальзам .

Сьогодні поговоримо про - парфумований шампунь для глибокого зволоження від Dott.

Моє волосся : має жирний тип, фарбоване, рівне але пушиться, та плутається на кінчиках.

Пакування:

Шампунь прийшов в картонній коробочці.

Є наліпка першого відкриття. Пакування якісне- чудово підійде на подарунок .

Всередині брендований, рожевий папір , та картонна основа , що тримає пляшечку під час транспортування.

Флакон пластиковий , прозорий , має брендоване тиснення. Дуже стильний 🔥

Крізь нього видніється неймовірно красивий колір шампуню.

Обладнений дозатором з тонким носиком в срібному напиленні, та має пластиковий фіксатор.

Текстура гелева, середньої густини. При контакті з водою дуже легко, та швидко піниться.

Має неймовірно красивий аквамариновий колір.

Аромат - це те що подобається мені найбліше . Він особливий для мене. Поєднує в собі нотки кардамону, грейпфрутового чаю, ванілі і ветиверу . Деревинний , вміру солодкий , огортуючий , теплий, чуттєвий та затишний .

Тепер я в пошуках такого парфуму 😍

Шампунь безсульфатний.

У формулі містить гідролізований шовк, та збагачений двома формами гіалуронової кислоти.

Шампунь чудово очищає , та не залишає дискомфорту.

Добре справляється із стайлінговими засобами.

Волосся розсипчасте , доглянуте, та сяюче . Я дуже задоволена , мені подобається стан мого волосся, та мої відчуття в процесі користування, адже я люблю оточувати себе красивими , та ароматними засобами, а шампунь від Dott саме такий ✨

Використовую в комплексі з іншими продуктами з цієї лінійки, в наступному дописі розповім про бальзам , та покажу результат , як працює даний дует ♥️

12 січня, 2025
SKOMSKA
12 січня, 2025