Парфумований шампунь від Dott
⚫️
Давно хотіла спробувати лінійку для волосся від Dott, адже маю мультифункціональний спрей для розгладження волосся , користуюсь ним близько 10 місяців і дуже задоволена .
Про нього в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/35307/ .
Вирішила зібрати всю лінійку, тому ще обрала шампунь і бальзам .
Сьогодні поговоримо про - парфумований шампунь для глибокого зволоження від Dott.
Моє волосся : має жирний тип, фарбоване, рівне але пушиться, та плутається на кінчиках.
Пакування:
Шампунь прийшов в картонній коробочці.
Є наліпка першого відкриття. Пакування якісне- чудово підійде на подарунок .
Всередині брендований, рожевий папір , та картонна основа , що тримає пляшечку під час транспортування.
Флакон
Флакон пластиковий , прозорий , має брендоване тиснення. Дуже стильний 🔥
Крізь нього видніється неймовірно красивий колір шампуню.
Обладнений дозатором з тонким носиком в срібному напиленні, та має пластиковий фіксатор.
Текструра та аромат
Текстура гелева, середньої густини. При контакті з водою дуже легко, та швидко піниться.
Має неймовірно красивий аквамариновий колір.
Аромат - це те що подобається мені найбліше . Він особливий для мене. Поєднує в собі нотки кардамону, грейпфрутового чаю, ванілі і ветиверу . Деревинний , вміру солодкий , огортуючий , теплий, чуттєвий та затишний .
Тепер я в пошуках такого парфуму 😍
Шампунь безсульфатний.
У формулі містить гідролізований шовк, та збагачений двома формами гіалуронової кислоти.
Враження
Шампунь чудово очищає , та не залишає дискомфорту.
Добре справляється із стайлінговими засобами.
Волосся розсипчасте , доглянуте, та сяюче . Я дуже задоволена , мені подобається стан мого волосся, та мої відчуття в процесі користування, адже я люблю оточувати себе красивими , та ароматними засобами, а шампунь від Dott саме такий ✨
Використовую в комплексі з іншими продуктами з цієї лінійки, в наступному дописі розповім про бальзам , та покажу результат , як працює даний дует ♥️
Коментарі (0)