alena.rosee

TILIA | Marc - Antoine Barrois

Всім привіт! 💕

Тілія - аромат який люблять , сварять, хочуть в колекцію чи бажають спробувати .

То чому ця Липа - міжгалактична читайте далі, а в кінці дописа залишу назви двох ароматів справжньої літньої липи та розкажу про новинку від Quentin Bisch Для Бренду Marc Antoine Barrois 🖤

Не буду акцентуватись на пакуванні, бо в мене фірмовий семпл, до речі, дуже щедрий, 2.5 мл, люблю нішеві семпли за нормальні обєми, коли наприклад у люкса Герлен семплики менше одного мл, 0.8 якщо не помиляюсь.

В книжечці розписано про аромат, гарний лаконічний пробничек з хорошим розпиленням. Повнорозмір виглядає презентабельно, також, хто не знав, є формат 10 мл який повторює повторозмір, але там сплеш , тобто немає спрею.

Про аромат:

Верхні ноти: Липовий Цвіт, Жасмин Самбак і Дрок;

ноти серця: Геліотроп, Ветивер і Апельсиновий Цвіт;

ноти бази: Ambrofix™ і Georgywood.

Парфумер легендарний Quentin Bisch, який зараз прям на мега хвилі.

Дивлячись на піраміду я уявляла як пахне цей парфум, але, не все так просто.

Так, я обожнюю ноти геліотропа, ветивера, та прям кайфую від амброфіксу, тому як буде пахнути липа в такій інтерпретації було цікаво)))

На старті це дійсно липовий цвіт, жасминовий чай и жужжащі бджоли , або хрущі ( кому що більше довподоби) , але доторкнувшись до шкіри починається космос. ✨

Липовий цвіт здається вже не таким натуральним, от я чую квітковий шампунь, пінний, ароматний, вжух і тепер це... липовий крем для тіла, через деякий час ви намазані не тільки кремом для тіла, а і пряним липким медом . 🍯

Аромат грається та дійсно переставляє ноти як шахмати, десь через півгодинки жасминовий чай трасформується в насичений нічний жасмін, який до фінішу нікуди не збирається пропадати.

База сучасна, молекулярна, вона чимось перетинається з Ганімедом, є і амброксан, і трошки мінеральності, ця липа липова (соррі за тафтологію), ця липа - інопланетна!! 🛸

Стійкість , ну дійсно космічна, до прання речей, до миття волосся, ну а шлейф нереальний - мені 1 , ну максимум 2 пшику достатньо, не уявляю як можна робити більше, але тут залежить від носу мабуть і сприйняття.

Для мене цей аромат став як Баккара, я навіть якщо б хотіла, не хочу брати наймешний обєм, а це 30 мл, бо розходується аромат мінімально, тому як і з Баккарою, я беру фірмові семпли.

Які аромати на мою думку нагадують справжню літню липу без ось цих спецефектів?

Перший аромат був знятий з виробництва, але в 2024 його повернули як лімітку в єдиному форматі 125 мл, це Lerbolario Ombra di Tiglio , аромат справжній липових квіточкок налитих сонцем.

На мейкап дивлюсь є флакончик. 🌿

І другий аромат це Acca Kappa  також італійський бренд, як і Ерболаріо, цей аромат пахне також гарною натуральною медовою липою. 🍯

Що по новинкам?

Quentin Bisch та Marc-Antoine Barrois запускають цікавинку, під дійсно космічною назвою Aldebaran - якщо ви не прогулювали в школі астрономію то точно памятаєте, що це найяскравіша зірка у сузірї Тільця, її видно на небосхилі в ясну погоду.

Ну не одним же Теренци брати космічні назва своїм парфумам 😁

Аромат обіцяє бути мега сексі, тубероза (обожнюю цю ноту) та мигдаль (також ван лав), інсайдери пишуть що буде в стилі  Туберози Астраль, яка ось заїхала на мейкап , о ла ла ☺️

якщо це так, то я вже чекаю випуску, бо тубероза , мигдаль та амброфікс база Квентіна Біша - то точно секс якийсь нереальний. 😋

Чи пробували ви Тілію ? Чи чекаєте новинку?

12 січня, 2025
alena.rosee
12 січня, 2025