YuliHrytskoff

Заспокійливий крем з центелою Cos De BAHA Centella Gel Cream

Заспокійливий крем з центелою Cos De BAHA Centella Gel Cream

Заспокійливий крем з центелою Cos De BAHA Centella Gel Cream вже мій другий крем від цього корейського бренду (про перший – пептидний – розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/26773/).

Брала я його собі на літо, розраховуючи на легку гелево-кремову текстуру. Проте, він прекрасно підходить і для використання у холодний період року, але це я вже трішки забігла наперед, тому розповідаю про всі характеристики даного крему по черзі)

Крем розфасований у симпатичну напівм’яку тубу, витриману в ніжних біло-бірюзових тонах. На обороті – стандартна інформація від виробника.

Кришечка фліп-топ, доволяє зберігати тубу у вертикальному положенні.

У середині кришечки є невеличкий округлий отвір, який виконує функцію дозатора. Дозувати крем зручно – тут ніяких претензій.

Одразу після придбання туба була упакована в картонну коробочку, виконану в тих же тонах і стилі, що й туба.

Об’єм крему чималенький – 120 мл. Мені такої його кількості вистачило дуууже надовго! При цьому, термін придатності після відкриття – 12 місяців (якраз за цей час він, приблизно, і використовується).

Склад крему чудовий! Звичайно, якщо вірити корейському виробнику, зважаючи на їхню законодавчу регламентацію позначення компонентів косметики, але це вже зовсім інша історія). В його основі просто величезна кількість рослинних екстрактів, прекрасних зволожувачів, заспокійливих та інших важливих компонентів, зокрема, близько 80% екстракту центелли азіатської, екстракти алое вера, камелії, кофеїн, ніацинамід, алантоїн та ще багато-пребагато інших корисностей для шкіри. Що важливо, крем не містить жодних потенційно шкідливих компонентів, включаючи продукти нафтопереробки, парабени, SLS, барвники, ароматизатори та силікони (до речі, в пептидному і більшості інших кремів Cos De BAHA силікони є, крем з центеллою ледь не єдиний, в якому їх немає).

В кінці списку компонентів зазначається наявність спирту – зазвичай, цей компонент, якщо він присутній у доглядовій косметиці, мені добряче підсушує шкіру, але тільки не у випадку з даним кремом – жодного підсушування я не помітила (навпаки, прекрасне зволоження!).

Консистенція крему все ж більше просто кремова, аніж кремово-гелева, але вона ну дуууже легесенька! Просто невагома і надзвичайно приємна. Жирність, щільність мінімальні.

Текстура однорідна.

Колір – класичний білий.

Запах – відсутній (і це для мене просто величезний плюс!).

Використовую крем цілком традиційно – наношу на попередньо очищену шкіру обличчя і шиї після поглинання сироватки, зазвичай, при вечірньому догляді за обличчям, хоча виробником зазначається, що крем універсальний, тобто може бути використаний і при ранішньому, і при вечірньому догляді. Завдяки своїй легенькій текстурі, трем дуже легко розприділяється по шкірі, не потребуючи втирання чи будь-яких інших маніпуляцій для його швидшого поглинання. Не залишає на шкірі розводів та не скочується.

Крем поглинається доволі швидко, не залишаючи на обличчі відчуття липкості, жирності, плівки чи будь-яких інших дискомфортних відчуттів. Єдине, в нього досить блискучий фініш – саме тому це для мене саме вечірній варіант крему, та, думаю, для нормальної і сухої шкіри він підійде і в якості денного (в мене комбінований тип шкіри).

На обличчі не відчувається та не заважає.

Крем просто миттєво заспокоює шкіру, усуває відчуття стянутості/печіння чи будь-які інші дискомфортні відчуття (люди з чутливою шкірою мене розуміють…). При цьому, він не просто зволожує, а навіть живить шкіру (що незвично для крему з такою легкою текстурою), саме тому цей крем для мене круглорічний – прекрасно підходить не тільки для теплого, але й для холодного періоду року. Принаймні, починала я користуватися цим кремом в кінці травня, а на момент написання відгуку – на дворі січень – і весь цей час мені від крему було достатньо зволоження (в опалювальний період в мене шкіра робиться суха), а літом – не провокував надмірної жирності.

Окрім чудового зволоження і заспокоєння шкіри, крем усуває лущення/почервоніння/подразнення, сприяє швидшому загоєнню прищиків.

Пори не забиває абсолютно (а я до цього дуже схильна).

Взагалі, крем дуже універсальний – підійде для будь-якого типу та потреб шкіри, для будь-якої пори та часу доби, а завдяки безпечному складу і відсутності ароматизаторів – може бути використаний у догляді за шкірою обличчя підлітками і чоловіками.

Заспокійливим кремом з центелою Cos De BAHA Centella Gel Cream я задоволена безмежно! Це прекрасний базовий крем для будь-якого типу шкіри і часу використання з хорошим, безпечним складом і видимим результатом від використання. А ціна на нього при такому об'ємі тюбика більш ніж доступна – підійде для всієї сім’ї! От рекомендую від щирого серця!

13 січня, 2025
YuliHrytskoff
13 січня, 2025