Sofiia_Ts

Тонер Purito Oat-in Silky Toner

Тонер Purito Oat-in Silky Toner

Це другий молочковий тонер, який я спробувала після Tirtir, але не менш приємно вражена якістю та ефектом.

Обрала цей через хорошу знижку, бо бренду я в цілому довіряю, та і склад в тонера простий та зрозумілий.

Використувую його у вечірній рутині щодня, а шкіра у мене комбінована, тонка, схильна до сухості.

�Тонер Purito Oat-in Silky Toner

Пакування тут було максимально просте, я ще ніде такого не бачила, маю надію, що це зроблено з екологічною метою. Тонер без коробки, але на горлишку була така листівка, на якій назва продукту і вона відкривається, і вже там інформація про продукт.

Сама баночка зроблена якісно, на ній вибито назва продукту, але взагалі незамітно, має 200 мл, що доволі багато, бо я за 2 місяці не використала навіть 1/4.

Є невеличкий отвір, через дозується продукт, доволі зручно.

Аромат тут точно як у вівсяного молока, трошки солодкуватий та ніжний, лиш відчувається при нанесенні і швидко вивітрюється.

Текстура водичкова, взагалі не тягуча, молочного кольору. Приємно в нанесенні зразу, без ватного диску, мені так подобається найбільше.

Наношу одразу після вмивання на сухе обличчя. Зволожує миттєво, і в мене поглинається не в нуль, лишає по собі здорове сяйво та зволожену шкіру. Тонер можна наслоювати, і навіть деколи не хочеться наносити крем після.

Він виконує функцію саме зволоження та заспокоєння, як проміжний етап між вмиванням та кремом.

Avena Sativa (Oat) Seed Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Water, Polyglyceryl-10 Stearate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Ethylhexylglycerin, Beta-Glucan.

Як для корейського продукту, дуже маленький, бо вони часто додають дуже багато.

Але тут якраз він цим тільки виграє, бо всі компоненти тут цілком безпечні і склад не перевантажений, тут нема етанолу, синтетичних ароматизаторів, парабенів, силікону та ефірних олій. Просто та ефективно.

Якраз перший компонент це настій вівса в концетрації 68,03% - ця речовина гарно заспокоює подразнення та забезпечує глибоке зволоження навіть для дуже сухої шкіри. Дуже часто такі настої використовують в заспокоєннні ділянок екземи.

Все інше це цілком безпечні консерванти та розчинники, вода, гліцерин та олійки шипшини та лімнантесу (додають додаткве зволоження та відновлення).

Чисто рандомно обрала собі цей тонер від Purito, який виявився дуже хорошої якості, приємний в користуванні.

Він і базовий, але при цьому надає потужне зволоження та заспокоєння.

Рекомендую для сухої шкіри, комбінованої схильної до сухості, вікової або з порушеним захисним бар'єром.

Для зими він підійде як проміжний етап між вмиванням та зволожувальний кремом, а влітку навіть як заміна крему.

13 січня, 2025
Sofiia_Ts
13 січня, 2025