Солодка полуничка
Яка насправді ягідка годжи)
- О, полуничка! - саме так відреагував чоловік, коли побачив мене під час цього тестування)). Хоч насправді це гідрогелева маска з ягодами Годжи🙃. Пахне вона мені взагалі томатною ботвою, така свіжість з відтінком листя (можливо, це такий аромат в тих ягід, хто зна?). По ефекту маска класна, добре охолоджує шкіру, завдяки чому вирівнюється тон та стягуються пори. В складі міститься вітамін С, тож дія спрямована на освітлення та сяяння. Застосування дуже приємне, але майте на увазі, що саме цю версію краще не ділити на 2 частини, адже знімати буде трохи важче - інші варіації я використовую у 2 підходи і вони знімаються легко одним пластом.
Як я писала напочатку, аромат природній і доволі приємний, також в порошечку містяться маленькі вкраплення, які і нагадують полуницю під час нанесення маски). Всі гідрогелеві маски я спочатку насипаю в скляну тару, а потім потроху додаю води кімнатної температури і замішую шпателем. Далі швиденько наношу на обличчя і займаю горизонтальне положення на 20-25 хвилин. Для чутливої шкіри охолоджуючі продукти надзвичайно помічні, адже це знижує реактивність, вирівнює тон та в принципі сприяє омолодженню, і якраз гідрогель дарує це зниження температури (причому не лише під час експозиції, а й хвилин 20-30 після).
В мене любов з гідрогелевими масками Joko Blend, тож це постійний продукт в моїй рутині. Ще в планах протестувати 2 види, а далі буду кайфувати від календули, бо як і обіцяла, запаслась відерцем, настільки вона класна)).
Коментарі (0)