Shea Butter Ayurvedic Oil від La Sultane de Saba
Історія натхнення аюрведою, втілена в розкішному дизайні, ароматі та текстурі.
Цей баттер буквально скрізь. Instagram, TikTok, beauty-блоги – здається, всі вже його спробували і залишилися у захваті. Мене зацікавило, чи справді Shea Butter Ayurvedic Oil від La Sultane de Saba настільки крутий, як про нього говорять. У мене він вже більше року і нарешті я готова поділитися своїми враженнями.
La Sultane de Saba — це французький бренд, що черпає натхнення зі східних традицій краси. Кожен їхній продукт втілює гармонію природи, історії та догляду. Філософія бренду полягає у створенні засобів, які працюють не тільки з тілом, але й зі свідомістю.
Баттер має щільну, густу консистенцію, яка буквально тане в руках при зіткненні зі шкірою. Звичайний дотик перетворює його на легку олію, яка миттєво вбирається, не залишаючи жирного блиску. Для догляду достатньо невеликої кількості, тому продукт економно витрачається.
Взимку, коли продукт стає твердішим, я просто розігріваю його між долонями – і він знову готовий до використання.
Я наношу його після душу на ще вологу шкіру — так засіб краще вбирається й створює додатковий захисний бар’єр.
Особливості використання:
Цей баттер — справжній мультифункціональний засіб:
- Для шкіри тіла: відмінно зволожує, усуває сухість і лущення.
- Для волосся: як маска на кінчики для блиску та зміцнення.
- Для губ: забезпечує захист і пом’якшення тонкої шкіри губ.
Формула баттера базується на 100% натуральних компонентах, головний із яких — масло ши. В оно славиться своїми живильними, пом’якшувальними й загоювальними властивостями. До складу також входять природні олії, які забезпечують комплексний догляд: зволоження, захист і відновлення шкіри та волосся.
Аромат
Ваніль, пачулі, амбра – це щось неймовірне. Аромат теплий, затишний, і він довго залишається на шкірі. Цей баттер повноцінно замінює парфум і має неймовірну стійкість. У мене великий досвід використання різних засобів для зволоження шкіри, але такого рівня стійкості аромату та зволоження, як у цього баттера, я не зустрічала в жодного іншого бренду.
Моя шкіра після цього баттера — це щось неймовірне!
Суха й зневоднена після зими, вона буквально оживає. Баттер інтенсивно живить і зволожує, усуваючи будь-яке відчуття стягнутості. Я помітила, що шкіра стала більш пружною, еластичною і неймовірно гладенькою. А найкраще те, що цей ефект триває кілька днів навіть після одного використання.
Чи виправдав Shea Butter Ayurvedic Oil свою популярність? Однозначно так! Цей баттер – справжній мастхев для тих, хто любить розкішний догляд і багатофункціональні засоби. Він універсальний, економний у використанні та підходить для всіх типів шкіри.
Коментарі (0)