PILIRINA 💛💙

Туш LAMEL: хороший бюджетний варіант, але з одним недоліком

Ще і здивувалася, бо подруга все життя користується виключно люксовими тушами, іноді навіть її Chanel летить до смітника, а тут…

Довелося протестувати цю туш у неї, а потім ще і самій придбати, бо ціна аж надто спокуслива для такої знахідки.

Ніби все ок, придратися тут дійно ні до чого. Але є одне але, про яке все ж варто знати.

Консистенція кремова, густа.

Обʼєм досить пристойний - 10 мл.

Пігментація насичена, чорна.

Можна нашаровувати.

Виробник заявляє, що формула не містить силіконів. Хочу в це вірити.

Але от її беззаперечний плюс в силіконовій, гнучкій щіточці, яка трохи гнеться і ретельно промальовує віі.

Подобається, що вона не викликає подразнення чи якихось алергічних реакцій. Це мій перший критерій при виборі туші, бо очі часто сльозяться навіть від найдорожчого сегменту.

Навіть коли наприкінці дня починає іноді трохи осипатися, вони не печуть. Але так буває не завжди - через раз. Вгадати важко. Очевидно це повʼязано з вологістю погоди. Довго перебуваю на вологому повітрі - туш трохи «сніжить» у приміщенні. Якщо температура на вулиці морозна чи комфортна - все ок.

На фото показую туш після майже 10-годинного носіння!

Про результат судіть самі.

Скажу одразу - у подруги війки важко так вималювати, як мої, вони у неї жорсткі, але ця туш такі вії підіймає на відмінно. І в неї вона абсолютно не осипається. Вона від неї у захваті.

Єдине, що мені у ній не дуже подобається, що вона не пластична, як люксові, але, пардон, за якихось 100 грн це можна простити. За свої кошти вважаю її дійсно чудовою бюджетною знахідкою!

14 січня, 2025
PILIRINA 💛💙
14 січня, 2025