Як позбутися лущення з Weleda Skin Food Light
Гідний засіб, якщо підійти з розумом
Пробник цього крему я отримала в подарунок і з першого використання я зрозуміла, що терміново потрібно його протестувати.
Придбала його для чоловіка, він має суху шкіру обличчя, а в зимовий період на його шкіру без сліз не глянеш.
Якби він писав цей відгук, це було б "норм крем", але я вам перекладу з чоловічого на розширений😁
Крем поживний, але дуже жирний і після нього шкіра блищить, як млинець на масляну, а щодо "швидко вбирається" готова посперечатись.
Трав'яний аромат з нотами цитрусової шкірки, чоловікові він дуже зайшов, а ось мені він занадто інтенсивний.
Найважливіше, що варто про нього знати, крем для сухої шкіри. Хоча в описі вказано, що крем для всіх типів шкіри.
Власникам жирної шкіри потрібно бути з ним дуже обережним, у складі багато олій, а найголовніше олія какао - вона має високий рівень комедогенності.
От з чим він впорався на всі 100% це з лущенням. Ніяк не могла позбутися лущення на щоках та біля носа і вирішила протестувати цей крем на собі.
На все обличчя наносити не сподобалось, до того ж одразу з'явились маленькі запалення на підборідді та лобі, а ось зоноване нанесення виявилось комфортнішим та продуктивним.
Використовувала один тиждень вранці та ввечері, тільки на зону лущення не заходячи на нижню третину обличчя (на цій зоні комедони з'являються частіше).
До/Після
Я вже і не вірила, що цього лущення можна позбутися.
Сфотографувати це все був той ще квест, але сподіваюсь, різницю видно.
За тиждень ніяких запалень та комедонів не з'явилось.
Мені поки що цей крем не потрібен і я більше не підкрадаю його у чоловіка😁
Він задоволений, лущення на його шкірі теж зійшло.
За місяць використання комедонів та запалень на його шкірі я не побачила. Я знайшла для нього ідеальний засіб🖤.
Коментарі (0)