Олена Романюк

Rexona Motion Sense

Rexona Motion Sense

Серветки-антиперспірант Rexona - це 100% запорука впевненості та життєвого комфорту. Вони дійсно забезпечують відчуття чистоти та дезодоруючий ефект, а займатимуть мінімум місця. Тепер серветки-антиперспірант обов'язкова річ у моїй сумочці, тому що бувають різні ситуації, в т.ч. стресові, а відчуття контролю та впевненості це вже +1 бал до стійкості.

Далі, мої враження та досвід від використання 🩷

Паковання - класичне, як в звичних вологих серветках, упаковка з прозорим липким клапаном. Усього 15 серветок в упаковці. Клапан працює добре, я використала не усю пачку ще, але серветки не сохнуть

Призначення - можна використовувати для дезодорування зони пахв, рук і ніг (стоп)

Склад - Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrated Silica, Disodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone,Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene

Склад майже ідентичний тому, який має роликовий дезодорант, що стосується дезодоруючої бази

Серветки маю звичний розмір, як і ті, що використовуються для гігієни рук. Тканина м'яка, нею приємно проводити по шкірі

Аромат - легкий, мильно-квітковий, відчутний на шкірі в перші хвилини нанесення.

По фото видно, що шкіра стає ледь вологою при контакті з серветками, тобто самої дезодоруючої рідини цілком достатньо

Я придбала серветки Rexona для зручності в дорозі, особливо, потязі, щоб не класти звичний флакон дезодоранту в сумку, яка при мені

І це одна з найкращих знахідок, які полегшують життя та дають відчуття комфорту

Ефект від використання в зоні пахв, як від звичайного дезодоранту + відчуття чистоти.

Звісно, це не альтернатива купанню, але дуже допомагає бути впевненою, що неприємного запаху не буде ні на тілі, ні на одязі

Ефект від використання на стопах та пальцях ніг, теж, мені сподобався. Прибираються бруд (особливо влітку, у відкритому взутті), піт, залишається легке відчуття сухості, як після тальку

Ефект від використання на руках мені сподобався найменше, оте відчуття, що я руки вимастила в рідині дезодоранту і вона висохла. Для гігієни рук, поза доступністю до води, краще звичайні вологі серветки

Окремий відгук від бабусі моєї доньки, серветки дуже виручили її під час короткотривалого перебування на лікуванні, погодьтеся, це важливо, відчувати себе впевнено та мати під рукою такі засоби 🩷

Дякую, що переглянули відгук 🩷 Дуже раджу такі серветки Rexona, тим паче, зараз знижка! А ще є серветки для чоловіків 😉

14 січня, 2025
Олена Романюк
14 січня, 2025