Латексна маска?
А ні, це Альгінатна маска "Детокс" з бамбуковим вугіллям та спіруліною
Ну лише подивіться на цю маску, вона виглядає так незвично) так, після неї видно гарний ефект на обличчі, та про усі нюанси у використанні розповідаю нижче 😉.
Отже, у пакеті 25г поміщено таку густу сіру суху пудрову консистенцію, яку потрібно розвести з теплою водою (або лосьйоном активатором) до однорідної консистенції. У моєму пакеті було дуже багато засобу, оскільки я не наносила маску на шию, то витратила не усе наповнення, загалом там вистачить на 2 використання точно, ну або на 1 із шиєю.
Запаху я не відчула від маски.
При розведенні, я зрозуміла, що довго перемішувати не вийде, адже вона починає густіти та хоче застигати, це нормально для альгінатних масок, тому я швидко почала наносити її. Якщо чесно, маска аж дуже швидко почала застигати, і загалом вона була густою, якщо спробувати наносити руками, то можна було відчути щось желатинове, як у гідрогелевих масках.
Під такого роду маски, я завжди щось наношу: сироватку, тонік, термальну воду.. цього разу я нанесла Активний мінералізувальний тонік від La Grace.
Вже за кілька хвилин після нанесення, маска з чорної стала сірою та матовою, ну на вигляд це було наче якась чорна латексна маска)
Та вона всерівно так приємно тиснула на обличчя та всередині під нею відчувалось певне охолодження.
Тримала маску 20 хвилин. За цей час по краях вона трішки засохла, та це зовсім не проблема, адже краї можна легко змочити водою, щоб вони знялись разом із маскою. Знімати потрібно знизу вгору, маска знялась одним пластом.
Зазвичай альгінатні маски дають хороше зволоження, свіжість та освітлення обличчя. Та ця маска працює більше на додаткове очищення та антиоксидантний ефект.
Тому ефект добре можна побачити на порах, вони чисті та зменшені, також обличчя на дотик гладеньке.
У складі є діатомова земля, альгін, сульфат кальцію, вугільний порошок, тетранатрій пірофосфат, каолін, екстракт спіруліни, оксид магнію, екстракт женьшеню.
Коментарі (0)