Фечко Христина

Шовк, на який ваше волосся заслужило

Шовк, на який ваше волосся заслужило

Я дуже хотіла спробувати цей засіб бо чула безліч хороших відгуків, але ніяк не могла купити бо завжди забували про нього 😅, але на Миколая колега по роботі подарувала його і нарешті, після деякого часу, можу сказати свій відгук про продукт

Особливості

• Засіб містить протеїни шовку, пшениці, сої та кукурудзи, що заповнюють порожнини волосини й зміцнюють структуру
  • Також він зволожує та робить волосся піддатливим, огортає невагомою захисною плівкою, яка утримує вологу та нейтралізує негативний вплив зовнішніх чинників
  • Продукт доглядає не тільки за волоссям, а й за шкірою голови
  • Засіб робить волосся м’яким і блискучим, захищає його від втрати вологи та пошкодження під час термоукладання, не обтяжує
  • Потрібна невелика кількість

Невелику кількість олійки я наношу руками на волосся після миття голови і це просто вау

Засіб справі робить волосся м’яким і блискучим, захищає його від втрати вологи та пошкодження, не обтяжує, волосся виглядає блискучим, легше розчісується, стає рівним і менше сплутується

Засіб справі робить волосся м’яким і блискучим, захищає його від втрати вологи та пошкодження, не обтяжуєолосся виглядає блискучим, легше розчісується, стає рівним і менше сплутується

Також тішить, що засіб економний і навіть найменшого об'єму вистачить надовго

Чи куплю я його ще коли ця баночка закінчиться? Однозначно

Засіб є в маленькому об'ємі, 15 мл, його вистачає надовго і маленький формат достатньо дешевий щоб спробувати і в разі чого не жаліти витрачених грошей також він чудово працює на моєму волоссі тож не бачу причин знову не купити його

15 січня, 2025
15 січня, 2025