3 по 10 — мої парфуми цієї зими
Обожнюю цей формат💕
Помічаю, що мої парфум-настрої дуже мінливі, тому зараз обираю саме такі — по 10 мл. Розкажу про фаворитів цієї зими для мене.
Burberry Her Elixir de Parfum
Початкова нота: Ожина, Полуниця
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Сандал
Згадувала про цю рожеву красу вже не раз, і в фаворити року вони теж потрапили. Ці парфуми — мій зимовий must have.
Минулої зими вони звучали мені бинтами, які тоді були в тренді. Зараз я розчула тут ту полуницю та вершки і вони мені дуже подобаються, бо це не приторно солодко, це дійсно полуниця та вершки🥰
Стійкість неймовірна. Підтверджу її скріном чату з подругою, і це дійсно не той випадок, коли роблять скрін чату для реклами😅
А ще, вони найкомпліментарніші з тих, що в мене були.
Lancome Idole Aura
Початкова нота: Сіль, Троянда
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Ваніль, Мускус
Аромат-відкриття! Він постійно змінюється для мене. То на передній план йде троянда, то вириваються вперед мускус та ваніль. Я вже казала в своїх постах, що квіткові ноти - не мої, але ця троянда мене підкорила. Вона зовсім мені не ретро, якесь супер сучасне звучання, і воно не в лоб, а гарно обрамлене.
Якби ця композиція була моментом, то це точно ранок після дня народження. Я зимова іменинниця і для мене це особливий вайб. Парфуми звучить так, ніби ти прокидаєшся в кімнаті, заставленій букетами троянд. Десь на столі з учора лишився торт з ванільним бісквітом… Додати туди трошки морозцю, відкривши вікно, і відчути, як починається новий розділ твого життя.
Стійкість також висока. На шкірі чути увесь день, на одязі навіть довше.
Sister's Aroma Under Skin
Початкова нота: Порох, Тютюн
Нота серця: Віскі
Кінцева нота: Цукор
Це був дуже спонтанний і дуже дивний вибір, не притаманний мені. Я ставила ставку на нотки табака, але геть не чую їх тут. Насправді ж, парфуми звучать як порох. Ця нота тут найгучніша.
Він на стільки холодний, як по суті своїй, так в метафорично. Відчуваю нотки заліза на фоні.
Під нього однозначно потрібен особливий настрій. Я вдягаю його в дні, коли хочу відчувати силу в собі на максимум. Доповнюю строгим піджаком з фактурними плечима, а також графічними стрілками. Саме так пазли складаються в одну гармонійну картинку.
А ще, унісекс парфуми — це завжди ризик😂 Історія: я прийшла до своєї подруги, окрилена покупкою нового аромату, кажу: ну, послухай які класні! На що почула відповідь «Ян, це парфуми мого колишнього».
Ось так звучить моя цьогорічна зима🤍 Буду рада дізнатися в коментарях про ваш парфумовий must have на зиму!
Коментарі (0)