Police To Be Women
Фанатам цитрусів присвячується 🍊
Незважаючи на незвичайну форму флакона у вигляді черепа, парфумована вода за своїм характером виявилась дуже милою.
Хотілось би сказати,що цей аромат багатогранний,але він звучить досить просто, але у хорошому сенсі цього слова.
Це аромат свіжо нарізаного лимона присипаним цукром.
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Зелене яблуко, Клементин, Лайм
Нота серця: Білі квіти, Солодкі ноти
Кінцева нота: Деревинні ноти, Мускус
Свіжий,фруктовий кисло солодкий аромат, з домінуючими нотами лайма та кислого зеленого яблука,які на старті звучать яскраво та дзвінко.
Поступово інтенсивність аромату спадає і в кінці проявляється ,тепла ,немов цукрова вата нота
Police To be Women він легкий, але в цьому є свій плюс ,не буде задушливим ,швидко не набридне, не напружуватиме оточуючих.
Буде доречним у денний час та теплий період року.
На мою думку ,аромат підійде дівчаткам шкільного віку ,як перші парфуми ,так і більш дорослим.
Аромат грайливий, юний, простий ,ідеальний варіант, коли хочеться просто побути такою інфантильною дівчинкою.
Але на жіночках 35+ я його не дуже уявляю ,хоча якщо ви фанат цитрусів то можливо і сподобається.
Мінус цих парфумів це стійкість ,на собі я відчуваю його яскраво всього хвилин 20 ,далі аромат відчутний на дуже інтимній близькості ,прям дуже інтимній,якщо вткнутись в шкіру носом 😅
У нас з цим ароматом сильної любові не сталося,мені вони занадто лимонні,але інколи люблю попшикатись і побути в цій рожевій, як флакон,хмаринці хоча б пару хвилин,щоб нічого не вирішувати ,відчути себе безтурботною.
Ну і ще ,мені дуже подобається сам флакон ,дуже гарно виглядає на поличці,тому нікому їй не віддаю)))
Коментарі (0)