Що спільного між Estée Lauder Matrix Advanced Night Repair та маринованими огірками?
Елітна косметика не дорівнює найефективніші формули (моє переконання). Але коли до рук потрапляють даровані семпли, я ніколи не проти затестити☺️ Про знайомство з Estée Lauder Matrix Advanced Night Repair розповім далі.
Обіцянки виробника:
- ексклюзивна технологія ChronoluxTM Power Signal підсилює природну здатність шкіри до регенерації, стимулює вироблення колагенових волокон, підвищуючи пружність шкіри і розгладжує зморшки;
- складається з вбудованих еластичних полімерів і мульти-молекулярної гіалуронової кислоти, амортизуюча технологія 360 ° Mesh Matrix надає пом'якшувальну дію, запобігаючи появі змін, викликаних мікрорухами: під час моргання, примруження, посмішок;
- охолоджуючий сталевий кріоаплікатор призначений для охолодження шкіри протягом 5 хвилин і зняття набряклості, припухлості та зменшення темних кіл під очима.
Фішки
У міні-версії аплікатор не кріо, або не досить кріо. Паличка виконана зі скла і має невеличкий діаметр, тому для мене це просто зручна палка для видобутку крему. До того ж, не думаю, що дуже гігієнічно возити колом по повікам, а потім пхати його назад. Щось понавигадували таке…
А ще концентрат можна наносити на носгубки та інші дермальні заломи. Попіклувався виробник і про довколишнє. Скляну баночку пропонує після закінчення засобу віднести на переробку, а палку залишити у якості масажера.
Текстура
Як і подобає нічному продукту, текстура насичена (але не щільна). Ковзає легко, лишає вологий слід, до засинання не всотується на всі 100%. Точно можу сказати, що продукт економічний.
Вердикт
Я добре розумію, що темні кола не може прибрати жоден крем. Розтягнута шкіра - це профіль хірурга. Тому я чекала гарного зволоження і відсутності типової для мене алергічної реакції. І тут відповідь на питання із заголовку. Спільним між Estée Lauder Matrix Advanced Night Repair та маринованими огірками є ранковий ефект. Знаєте той стан, коли тобі люто хочеться соленого перед сном, ти хапаєш огірок, оливку, запиваєш це літром води… І зранку на тебе із дзеркала дивиться людина з очима-ниточками. Коротше, набряки, відчуття піску в очах, сухість і неможливість вставити лінзи - ось такий результат. Я дала йому три шанси і віддала мамі. Той весь важкий люкс - не моє😏
Коментарі (0)