O’Ostah

Що спільного між Estée Lauder Matrix Advanced Night Repair та маринованими огірками?

Що спільного між  Estée Lauder Matrix Advanced Night Repair та маринованими огірками?

Елітна косметика не дорівнює найефективніші формули (моє переконання). Але коли до рук потрапляють даровані семпли, я ніколи не проти затестити☺️ Про знайомство з Estée Lauder Matrix Advanced Night Repair розповім далі.

• ексклюзивна технологія ChronoluxTM Power Signal підсилює природну здатність шкіри до регенерації, стимулює вироблення колагенових волокон, підвищуючи пружність шкіри і розгладжує зморшки;
  • складається з вбудованих еластичних полімерів і мульти-молекулярної гіалуронової кислоти, амортизуюча технологія 360 ° Mesh Matrix надає пом'якшувальну дію, запобігаючи появі змін, викликаних мікрорухами: під час моргання, примруження, посмішок;
  • охолоджуючий сталевий кріоаплікатор призначений для охолодження шкіри протягом 5 хвилин і зняття набряклості, припухлості та зменшення темних кіл під очима.

У міні-версії аплікатор не кріо, або не досить кріо. Паличка виконана зі скла і має невеличкий діаметр, тому для мене це просто зручна палка для видобутку крему. До того ж, не думаю, що дуже гігієнічно возити колом по повікам, а потім пхати його назад. Щось понавигадували таке…

А ще концентрат можна наносити на носгубки та інші дермальні заломи. Попіклувався виробник і про довколишнє. Скляну баночку пропонує після закінчення засобу віднести на переробку, а палку залишити у якості масажера.

Як і подобає нічному продукту, текстура насичена (але не щільна).  Ковзає легко, лишає вологий слід, до засинання не всотується на всі 100%. Точно можу сказати, що продукт економічний.

Я добре розумію, що темні кола не може прибрати жоден крем. Розтягнута шкіра - це профіль хірурга. Тому я чекала гарного зволоження і відсутності типової для мене алергічної реакції. І тут відповідь на питання із заголовку. Спільним  між Estée Lauder Matrix Advanced Night Repair та маринованими огірками є ранковий ефект. Знаєте той стан, коли тобі люто хочеться соленого перед сном, ти хапаєш огірок, оливку, запиваєш це літром води… І зранку на тебе із дзеркала дивиться людина з очима-ниточками. Коротше, набряки, відчуття піску в очах, сухість і неможливість вставити лінзи - ось такий результат. Я дала йому три шанси і віддала мамі. Той весь важкий люкс - не моє😏

01 квітня, 2023
O’Ostah
01 квітня, 2023