Strange Love

Битва гелів: Порівняємо найпопулярніші вмивашки

Битва гелів: Порівняємо найпопулярніші вмивашки

Порівняємо La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel та CeraVe Hydrating Cleanser в категорії м'яких гелів для проблемної шкіри. Та La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel та CeraVe SA Smoothing Cleanser в категорії гелів з саліциловою кислотою для відлущення.

Мала багаторічний досвід з гелем La Roche-Posay, майже рік користувалася CeraVe Hydrating Cleanser. Тому встигла скласти враження про обох.

  • La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel добре піниться, має приємний запах чистоти, після вмивання іноді буває незначне відчуття стягнутості та чистоти "до скрипу". Гель прекрасно працює в комплексі з іншими засобами Effaclar, особливо з гремом для проблемної шкіри Effaclar Duo +. Як на мене, він ідеальний для проблемної нормальної або жирної шкіри.
  • CeraVe Hydrating Cleanser взагалі не піниться, не містить віддушок, тому аромат може не сподобатися. З ним ніколи не буває відчуття сухості, проте і немає ефекту очищення до скрипу. Іноді мені видається, що гель недомиває мою шкіру до кінця. Можливо, мені так лише здається. Хоча для сухої проблемної шкіри він підійде краще, адже діє м'якше.

Складно сказати, який з них я б обрала. Чисто в теорії CeraVe Hydrating Cleanser кращий, бо має більш лагідний склад, який навряд чи нашкодить вам.

La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel та CeraVe SA Smoothing Cleanser відносяться до гелів глибшого очищення. І обидва мені подобаються, проте відмінності у них все ж є.

  • La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel - найагресивніший в цій четвірці. Ідеально підійде для тих, хто тільки починає шлях до чистої шкіри з глибокого очищення і "витягування" наверх усієї бяки в порах. Чудово справляється з висипами на спині. Проте під час регулярного використання на обличчі може пересушувати шкіру. Краще чергувати з м'якшим гелем.
  • CeraVe SA Smoothing Cleanser - мій ідеал. Як і бірюзовий гель La Roche-Posay, містить саліцилку в складі. Проте він не настільки агресивний, адже містить кераміди в складі. Не сушить, не стягує, проте так само ідеально очищує пори, чорні цятки та забирає кірочки (ідеальний гель для людей із дерматитами). Наразі він мій улюблений. З ним шкіра ідеально очищена, при цьому зволожена та доглянута.

CeraVe SA Smoothing Cleanser - мій фаворит з усіх 4 засобів. Чоловік, у якого себорея, також в захваті від нього.