Pilirina 💛💙

Чим корисна саме ця термальна вода?

Чим корисна саме ця термальна вода?

Без цієї водички не можу уявити повноцінний догляд за шкірою взимку і влітку. Наразі вона є незамінним етапом у догляді за особою.

Здавалося б, все так просто. Часто термальну воду купують, як допоміжний, аптечний засіб, але мінеральний склад набагато складніший, ніж може здатися на перший погляд.

Дивіться самі: 👇

Мінеральний склад на 1 л:

Бікарбонати 396 мг/л

Кальцій 140 мг/л

Селен 60 мкг

Силікати 30 мг/л

Цинк 22 мкг Мідь 30 мкг

Саме ця термальна вода корисна високою збагаченістю селеном.

Селен нейтралізує дію вільних радикалів, захищає шкіру від передчасного старіння. Так-так! 😉

У літній період така термальна вода є необхідним засобом щоденного догляду, оскільки освіжає, заспокоює дерму після засмаги, знімає почервоніння при сонячних опіках та миттєво зволожує.

А ще вона має нейтральний pH=7, який робить застосування можливим на будь-якому типі шкіри та ділянках тіла. Підходить навіть для малюків.

Чим корисна саме ця термальна вода?

Термальна вода може бути трьох видів: гіпотонічної, ізотонічної та гіпертонічної. ➡️ Перша більше підходить для сухої шкіри, остання, навпаки, для жирної.

А ось ізотонічна La Roche-Posay підходить для всіх типів.

Я просто розпорошую іі на обличчя з відстані 15-20 см, залишаю на 2-3 хвилини, потім витираю обличчя серветкою, щоб прибрати зайву вологу. Прибирати надлишки води з обличчя потрібно обов'язково, інакше отримаєте ефект сухості шкіри!

На день можна використовувати стільки разів, скільки вам потрібно. Але такого об'єму вистачає мені, наприклад, на місяці 4-6. Економна.

Термальна вода в даному випадку служить бар'єром, який спочатку відновить pH після очищення, а потім підготує шкіру до подальших косметичних етапів.

La Roche-Posay виявилася чудовим варіантом, який має масу переваг, так що, якщо ще не знайомі з нею, обов'язково варто спробувати.