Anna_feerie

Чи замінить ботокс сироватка Medi-peel Bortox?

Після дуже вдалого знайомства з пептидами Cos de Baha (писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/2999/ ) я вирішила продовжити використовувати цей актив в своїй рутині.

Bortox - легендарний продукт від корейського виробника, якому співають оди. Він обіцяє розгладити зморшки, підтягнути овал, освіжити та зволожити шкіру. Тож, давайте розбиратися.

Пахне квітами (не можу розкласти по нотах, але звучання люксове, дуже приємний аромат). В складі, власне, пептиди, колаген, ферментовані екстракти.

По властивостях для мене більше схоже на дію пробіотиків, ніж пептидів. Поясню: Bortox чудово зволожує шкіру, навіть немає потреби наносити крем (хоч я не пропускаю цей етап, але і без нього обличчя вже почувається чудово). Але ось того вау-ефекту на розгладження, який давала мені сироватка Cos de Baha, нажаль, немає.

Або ж справа в кількості та концентрації самих пептидів (попередній серум мав їх в першій половині складу, тож все може бути). Але ось такі мої враження.

Моя баночка підходить до завершення, і, хоч, користуватись сироваткою Bortox було дуже приємно, повторювати саме її не буду, бо хочу все ж отой чудовий ефект))). На мене чекає ще серум від Joko Blend, тож, скоріш за все, почну тестувати український продукт 💪.

P.S. Дерматологи радять використовувати пептиди не менше ніж 6 місяців для отримання ефекту, тому зупинятися точно не слід (а якщо що, то я просто знову придбаю свого улюбленця в цій категорії та буду молодіти на очах 🤣).