krislemly

Всім відомий гель алое. Склад.

Всім відомий гель алое. Склад.

Привіт-привіт!)

Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм враженням від універсального гелю Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel.

Засіб, який є в арсеналі майже кожної дівчинки.

Упаковка у гелю дуже симпатична, зроблена у формі листочка із щільного пластику.

Склад: сік листя алое, екстракт лотоса горіхоносного, екстракт центели азіатської, екстракт бамбука дикого, екстракт плодів огірка, екстракт листя кукурудзи, екстракт листя капусти городньої, екстракт плодів кавуна, ПЕГ-60 гідрогенізована касторова олія, натрій .

Як бачимо, перша частина складу і справді натуральна - суцільні рослинні екстракти, а далі пішла синтетика.

Костистенція: гелева, приємна.

Аромат: легенький трав’яний, не нав’язливий.

Гель можна наносити на шкіру обличчя, тіла та навіть область навколо очей (гарно заспокоює шкіру трішки зволожує та матує, але під очі не наношу).

Можна використовувати після гоління та після засмаги (на відпочинку просто мій маст хев, гарно заспокоює шкіру після засмаги).

Гель відмінно допомагає при почервоніння і лущення (це правда, в мене бувають періоди коли шкіра тіла сильно лущиться, гель зі своєю задачею справляється).

Також зявлено, що можна використовувати на сухі кінчики волосся (як на мене то це не найкраща ідея, в кращому випадку нічого не зміниться, в гіршому отримаєте злиплене волосся).