Blondie_rs

Пінка для обличчя на повторі !

Пінка для обличчя на повторі !

Думала сьогодні знову написати про помади, але ні... Закінчилась моя ТРЕТЯ баночка улюбленої пінки від Lebelage! Ну в такій кількості я ніколи не закінчувала продукти; але є виключення, як бачимо.

Зовсім невідомий для мене бренд потрапив через гів до мене в руки. Я тоді ще не дуже була в темі корейської косметики, тому для мене все було новим та незвичним.

Наступні баночки я завжди вихоплювала по приємним цінам на Makeup.ua; тож завжди слідкую за наявністю🥰

І перше, що мене здивувало - суфлешна текстура! Дуже приємна, така пориста, але водночас доволі густа. До речі, схожа на взбиті білки.

Легко розподіляється по обличчю та має ніжний запах свіжості.

Я не змішую її з водою, а просто наношу як маску. Тримаю до хвилини або більше, залежно від потреби та відчуття. Мені ну дуууже подобається ефект скріп-скріп. Вона немов полірує шкіру і дуже добре очищує.

2 з 3 банок мали ось такий "глюк" десь під кінець використання. От брав і ламався носик. Пінка не висихала, ні; просто було не зовсім зручно користуватись. А друга банка мала трішки водянисту текстуру та не зовсім поліруючий ефект. Можливо, партія була невдала; бо третя вже була чудова. Але за таку ціну... я все одно її дууууже люблю, і коли закінчу всі решта пінки в черзі - обов'язково її повторю!