О'L

Щорічний подарунок від Make Up

Щорічний подарунок від Make Up

Кожному прихильнику MakeUp, здається, відомо, що на річницю дня першого замовлення до кожної покупки інтернет-магазин додає на вибір якійсь брендований подарунок. І багато хто з нас вже має усі ці шоппери, косметички, пилочки, рушнички з логотипом MakeUp і таке інше ).

Цього року мені пощастило отримати милий рожевий спонж для вмивання з мікрофібри. До речі, вдячна за подарунок, оскільки до того я на нього уваги не звертала.

Спонжик досить великий, м'який та на вигляд мені дуже подобається, тож зараз "юзаю" його із задоволенням.

Щорічний подарунок від Make Up

Ну, по-перше, це Clean Magic Face Wash від Florence by mills.

Вже згадувала його у своїх дописах. Маю кілька тревел-версій та повнорозмірку. Засіб майже не утворює піну, тож, спочатку масую їм обличчя, а вже потім змиваю залишки спонжем. Саме для такого використання спонж підходить ідеально.

Ця пінка була люб'язно надана мені MakeUp для тестування. Використовую її, мабуть вже більше місяця, чергуючи з іншими продуктами, тож вона вже майже закінчилась (

Засіб не дуже підходить мені за типом шкіри, проте, зайвою сухості та стягнутості не спровокував та в цілому на свою вартість непогано себе зарекомендував. Єдине, що мені не сподобалось - це силіконова щіточка, мені більш зручніше без неї. Тож, використовую засіб без насадки та потім змиваю за допомогою спонжа. До речі, якщо наносити спочатку піну на спонж, то завдяки мікрофібрі піна стає більш щільною (принаймі, мені так здається).

Natureal взагалі вважаю одним із найкращих українских виробників (хоча й не дуже задоволена якістю їх обслуговування клієнтів, проте засоби досить гідні).

Їх гідрофільна олія - це найкраща гідрофільна олія, що поки що в мене була! Дуже зручний, м'який та лагідний засіб з неймовірним ароматом. Останнім часом намагаюсь використовувати її дуже економно, бо ціни на Natureal щось досить часто стали підвищувати(

Щодо їх гелю для вмивання, то він звичайно ж, непоганий - не має агресивних піноутворювачів, проте досить "милкий", лагідно змиває бруд та досить ніжний для шкіри. Має у складі лізати, фосфоліпіди, екстракт ферули та ферменти граната. Проте, із-за вартості, скоріш за все, знайду йому заміну, та більше не придбаю.

Обидва засоби також змиваю новим спонжем )

Гель-скраб з м'ятою для очищення пор. Купувала давно.

Для літа, хочу сказати, досить прикольна річ, бо ця м'ята дійсно додає відчуття свіжості та неймовірного очищення. Скраб досить лагідний, дрібний та шкіру не дряпає, схожий на прозорий гель з мікрочасточками. Якщо купувати по знижці або по акціям з подарунками, то можна спробувати. За повну вартість я б його не придбала )

Використовую в теплу пору року приблизно раз на тиждень увечері замість геля для вмивання. Зараз, коли вже весна, то як раз згадала про нього. А теперь ще маю спонж, щоб його лагідно змивати )

Дуже занепокоєна проблемою екології, тож намагаюсь менше використовувати ПАВ (та змивати їх бездумно у каналізацію) та люблю багаторазові еко-спонжи для зняття макіяжу.

Ну, саме цей виявився завеликий. Все ж таки, інколи намагаюсь "змивати" очі з його допомогою, та він для цього не дуже підходить.

Нижче просто фото міцелярних засобів, що зараз маю.

Garnier вже майже на дні - часто до нього повертаюсь, коли маю потребу в дешевій міцелярній воді, бо за ці гроші поки не знайшла нічого кращого. Очі не подразнює, відштовхуючого аромату не має.

Yves Rocher Sensitive Camomille отримала в подарунок за замовлення. Якщо враховувати цю обставину, то також маю гарне враження щодо нього.

Мій макіяж для очей - це лише туш (інколи водостійка), та й ту наношу досить помірно, щоб ніхто навіть не помітив, що я нафарбована ) Тож обидва засоба справляються з нею досить легко )