wowmom

П'ять віддінків улюбленої помади, які завжди будуть у моїй косметичці:-)

П'ять віддінків улюбленої помади, які завжди будуть у моїй косметичці:-)
П'ять віддінків улюбленої помади, які завжди будуть у моїй косметичці:-)
П'ять віддінків улюбленої помади, які завжди будуть у моїй косметичці:-)

Привіт, красуні!

Я дуже гарно пам'ятаю той час, коли вперше спробувала рідку помаду Golden Rose. Це було приблизно років 8 тому, і як раз тоді тільки починався "бум" на матові губи. В той період, в "мас-маркет" знайти хорошу матову стійку помаду було майже нереально. Хочеш модні губи? Купуй Лайм Крайм і "всьо".

І тут у Голден Роуз виходить це чудо. Я тоді була настільки вражена якістю, що не могла повірити, як за такі невеликі гроші, можна отримати настільки класну помаду.

Ба більше. На сьогоднішній день, я перепробувала дууууже велику кількість матових помад, і можу з впевненістю сказати, що формула Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick і досі залишається однією з найкращих на ринку.

П'ять віддінків улюбленої помади, які завжди будуть у моїй косметичці:-)

Перше, що варто відзначити - в лінійці більше 40 віддінків. Нюдові, коричневі, теракотові, рожеві, червоні, бордові - просто на будь-який смак та настрій.

Зараз в моїй колекції 5 віддінків - 06, 07, 17, 20, 34. До цього в мене закінчився 03 колір - холодний рожево-фіолетовий. Повторно не купувала, бо зрозуміла, що він мені не дуже пасує. Також був віддінок 15 - і він виявився для мене занадто темним, тому помада переїхала жити до нової хазяйки.

Ця помада дуже пігментована. Один шар повністю перекриває рідний пігмент губ.

Щоб вона гарно трималася, не сушила, і не розмазувалася, треба її наносити максимально тонесенько. Тоді вона вас точно не розчарує.

У неї приємним косметичний аромат, який не дуже відчувається, що для мене є великим плюсом. Ненавиджу, коли у помади технічний запах, по типу як у помад Буржуа, або, Ln Pro.

У Голден Роуз з цим все ідеально.

Тепер хочу розповісти про кожен свій віддінок окремо.

Це дуже освіжаючий лососевий колір. На мені він виглядає більш помаранчевим. Обожнюю його носити влітку. У нього класна стійкість, з ним можна навіть їсти, тому що і сходить він досить делікатно та непомітно. Саме цей віддінок в мене закінчується, але я його обов'язково повторю.

Самий ходовий колір в мене на кожен день.

Класний нюдовий віддінок, з рожевим підтоном.

Вписується у 90 % моїх макіяжів. Виглядає яскраво, але не настільки, що забирати на себе всю увагу.

І на роботу, і на свято - обожнюю.

З цим віддінком в мене асоціюється осінь.

Глибокий коричневий з фіолетовим підтоном.

Шикарний, багатогранний, не банальний.

Його обожнюю носити, коли очі мінімально нафарбрвані.

Віддінок досить насичений, але не занадто темний.

Улюблена фуксія. Найкращого яскравого рожевого віддінку - годі і бажати. Його я купую вже вдруге, і, впевнена, не в останнє.

Він привертає до себе максимум уваги. Як і попередній віддінок, його краще носити з легким мейком.

Помада не виглядає дешево, тому що колір дуже правильний.

Найкрасивіший червоний, який є в мене в колекції. Точніше сказати - це рожевий з червоним підтоном. Він вибілює зуби, круто виглядає, але не так яскраво, як класична червона помада

Це більш "носибельна" помада.

Аналогів цьому віддінку я не знаю, і його я також купую вже вдруге, а це вже про щось свідчить.

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick має бархатистий матовий фініш. Якщо не переборщити з нанесенням (пам'ятаємо про тонесенький шар), нічого не тріскається і не розмазується.

Перед нанесенням помади я добре зволожую губи, потім промокую їх серветкою, щоб ніякого жиру не залишилось, і вже потім фарбую. Так я роблю майже перед будь-якою помадою.

Змивається вона добре міцеляркою, але яскраві кольори треба знімати дуже обережно, так пігмент насичений, і може розмазатися навколо.

Це такий маленький нюанс, до якого треба проводити звикнути.

В цілому, більше претензій в мене немає.

Я справді дуже люблю цю помаду, і тому залюбки ділюся про неї своїми враженнями.

Дякую всім за увагу!