П'ять віддінків улюбленої помади, які завжди будуть у моїй косметичці:-)
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 💄
Привіт, красуні!
Я дуже гарно пам'ятаю той час, коли вперше спробувала рідку помаду Golden Rose. Це було приблизно років 8 тому, і як раз тоді тільки починався "бум" на матові губи. В той період, в "мас-маркет" знайти хорошу матову стійку помаду було майже нереально. Хочеш модні губи? Купуй Лайм Крайм і "всьо".
І тут у Голден Роуз виходить це чудо. Я тоді була настільки вражена якістю, що не могла повірити, як за такі невеликі гроші, можна отримати настільки класну помаду.
Ба більше. На сьогоднішній день, я перепробувала дууууже велику кількість матових помад, і можу з впевненістю сказати, що формула Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick і досі залишається однією з найкращих на ринку.
Перше, що варто відзначити - в лінійці більше 40 віддінків. Нюдові, коричневі, теракотові, рожеві, червоні, бордові - просто на будь-який смак та настрій.
Зараз в моїй колекції 5 віддінків - 06, 07, 17, 20, 34. До цього в мене закінчився 03 колір - холодний рожево-фіолетовий. Повторно не купувала, бо зрозуміла, що він мені не дуже пасує. Також був віддінок 15 - і він виявився для мене занадто темним, тому помада переїхала жити до нової хазяйки.
Ця помада дуже пігментована. Один шар повністю перекриває рідний пігмент губ.
Щоб вона гарно трималася, не сушила, і не розмазувалася, треба її наносити максимально тонесенько. Тоді вона вас точно не розчарує.
У неї приємним косметичний аромат, який не дуже відчувається, що для мене є великим плюсом. Ненавиджу, коли у помади технічний запах, по типу як у помад Буржуа, або, Ln Pro.
У Голден Роуз з цим все ідеально.
Тепер хочу розповісти про кожен свій віддінок окремо.
17
Це дуже освіжаючий лососевий колір. На мені він виглядає більш помаранчевим. Обожнюю його носити влітку. У нього класна стійкість, з ним можна навіть їсти, тому що і сходить він досить делікатно та непомітно. Саме цей віддінок в мене закінчується, але я його обов'язково повторю.
34
Самий ходовий колір в мене на кожен день.
Класний нюдовий віддінок, з рожевим підтоном.
Вписується у 90 % моїх макіяжів. Виглядає яскраво, але не настільки, що забирати на себе всю увагу.
І на роботу, і на свято - обожнюю.
20
З цим віддінком в мене асоціюється осінь.
Глибокий коричневий з фіолетовим підтоном.
Шикарний, багатогранний, не банальний.
Його обожнюю носити, коли очі мінімально нафарбрвані.
Віддінок досить насичений, але не занадто темний.
07
Улюблена фуксія. Найкращого яскравого рожевого віддінку - годі і бажати. Його я купую вже вдруге, і, впевнена, не в останнє.
Він привертає до себе максимум уваги. Як і попередній віддінок, його краще носити з легким мейком.
Помада не виглядає дешево, тому що колір дуже правильний.
06
Найкрасивіший червоний, який є в мене в колекції. Точніше сказати - це рожевий з червоним підтоном. Він вибілює зуби, круто виглядає, але не так яскраво, як класична червона помада
Це більш "носибельна" помада.
Аналогів цьому віддінку я не знаю, і його я також купую вже вдруге, а це вже про щось свідчить.
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick має бархатистий матовий фініш. Якщо не переборщити з нанесенням (пам'ятаємо про тонесенький шар), нічого не тріскається і не розмазується.
Перед нанесенням помади я добре зволожую губи, потім промокую їх серветкою, щоб ніякого жиру не залишилось, і вже потім фарбую. Так я роблю майже перед будь-якою помадою.
Змивається вона добре міцеляркою, але яскраві кольори треба знімати дуже обережно, так пігмент насичений, і може розмазатися навколо.
Це такий маленький нюанс, до якого треба проводити звикнути.
В цілому, більше претензій в мене немає.
Я справді дуже люблю цю помаду, і тому залюбки ділюся про неї своїми враженнями.
Дякую всім за увагу!
Коментарі (0)