Весняне прибирання. Пусті баноч ки 2023.
Фінальний відгук про косметику, якою користувалася і що неодмінно куплю знову
Так випадає, що мені доглядовоі косметики вистачає переважно на сезон. Зима - кінець осені це, стандартно, кислотний догляд, весна- відновлення після кислот, літо- зволоження і мінімальний догляд.
Цієі зими, я, як ніколи, дуже вдало підібрала собі догляд, знайшла декілька дуже класних продуктів, до яких буду повертатися знову.
Косметика Alverde.
Ця фірма, на жаль, не представлена на make up, і дуже шкода, бо це дійсно дуже класна бюджетна натуральна німецька косметика. Крам для рук, не знаю, яка це вже по рахунку банка. Молочко: дуже класний запах. Тональний просто супер. Тут ідеальний склад, це вже теж моя друга банка. Я його беру на зиму, мені якраз вистачає. Він дійсно вартий уваги, і знаю точно, що наступної зими знову його куплю.
Тепер декілька слів про достойну українську косметику.
1). Пінка для обличчя. Використовувала зранку. Гарне ніжне очищення, класний запах, натуральний склад.
2). Пінка для інтимної гігієни. Для мене важливо, щоб був достойний склад, а не хімія на хімії. Ця пінка має неймовірний запах, не викликає дискомфорту.
3). Зубна паста. Теж непоганий варіант.
А зараз те, що мені дуже зайшло…
І те, що неодмінно буду повторювати знову
1). Шампунь Kundal... недавно описувала в попередньому пості. Реально класний, натуральний, економний.
2). Гель / пілінг Bielenda Professional. Дуже ніжне скрабувпння, гарне очищення, гладка сяюча шкіра після нього. На літо взагалі буде маст хевом.
3). Тонік Thayers. Цього бренду теж тут немає, але це супер тонік. Це така сама класика, як CeraVe. Повністю натуральний склад, гарне зволоження. Я знаю, що його навіть порівнюють з Eisenberg. Мені дуже сподобався, вже купила нову банку.
4). Ретинол Yeouth. Знаю точно, що колись ця фірма була на мейк апі... тепер немає. Це дуже класна професійна косметика, дуже гарно шкіра виглядає пісоя неї.
5). Гіалуронова сироватка artnaturals. Теж дуже класна. Зі всіх гіплуронок, які я мала, ця сподобалась найбільше.
І те, що не підійшло взагалі…
На щастя, такоЇ косметики не багато.
1). Сонцезахист La Roche Posay. Сильно скатується, липкий, лягає плівкою на лице...шкіра немов в вакуумі з ним. Дуже жирніє, як наслідок нові висипання. Єдине радує, що я його купила, а через місяць він подорожчав в два рази. Щараз я знайшла дуже класний spf, набагато бюджетніший...і зрозуміла всі мінуси цього.
2). Есенція з вітаміном С для корекції пігментних плям Missha. Назва гарна, але ефекту 0. Вона жирна, липка. Має коричневий колір, від якого шкіра стає жовтіша. Дуже довго впитується, важко наносити макіяж, все скатується. Теж спровокувала висипання, бо лягає плівкою, шкіра з нею не дихає. Тим більше, що це зовсім не бюджетний варіант.
Коментарі (0)