khoroshaeva

Масло для тіла з ароматом троянди 🌹

Масло для тіла з ароматом троянди 🌹

Всім привіт ✌

Я дуже люблю всякі зволожувачки для тіла, а батери - це моє окреме кохання).

Сьогодні розповім про баттер для тіла з ароматом троянди - Bulgarian Rose - Rose Body Butter, який мені подарували колеги на 8 березня. Звичайно, дарованому коневі в зуби не дивляться, але масло виявилося для мене далеко не ідеальним, розповідаю чому👇

Баттер представлений в округлій баночці із пластику, баночка важка, але багато місця на поличці не займає.
Кришка відкручується, під нею була додаткова фольгована мембрана.
Об'єм: 250 мл, витрата дуже економічна.

Масло має кремову, густу консистенцію. Однак, надто легку, як для баттера, він мені більше нагадує густий йогурт.

Воно дуже приємне на дотик, м'яке та пластичне. Без відчуття липкості та жирності.

Аромат приємний, у міру насичений. Виразно відчуваються нотки червоної троянди та легкий шлейф інших квітів. Я б назвала запах свіжо-квітковим.
Власне, через запах мені і не підійшло це масло.
Запах мені подобається, але як тільки я наношу батер на шкіру (особливо в області плечей), то у мене починається напад задухи.
Тестувала масло на чоловіка, з ним все гаразд, йому подобається і він не задихається. Для чистоти експерименту ще й маму заманила, у неї теж все ок. А я ж взагалі не можу вдихнути повітря, мабуть це моя якась індивідуальна реакція чи то на аромат, чи то на якийсь компонент складу(.

* Хоча, склад масла дуже непоганий і в принципі не містить навіть потенційних алергенів.

Звичайно, масло перекочувало до чоловіка і я його зараз практично не використовую, а хотілося б, взагалі-то).

Воно дуже приємно ковзає по шкірі, м'яко та ніжно. Повністю вбирається протягом 10 хвилин, не залишаючи на шкірі відчуття липкості та жирності.
Якщо використовувати його на подразненій шкірі (наприклад після гоління), воно не пече і ніяк не травмує шкіру.

Мені шкода, що я не можу користуватися цим батером, тому що він дає справді класний ефект:

• Добре зволожує і живить шкіру, утримуючи вологу в ній.
  • Пом'якшує, шкіра після нього дуже м'яка, ніби оксамитова.
  • Текстура дуже приємна у нанесенні, справжній релакс.
  • Як для баттера, то досить швидко вбирається, не залишає жирних слідів. Можна спокійно використовувати у якості нічного догляду, не боячись, що воно забруднить постільну білизну.