Анастасія Фоміна

Гліколевий тонік Hollyskin🧖🏻‍♀️

Гліколевий тонік Hollyskin🧖🏻‍♀️

Сьогодні розкажу вам про своє знайомство з брендом Hollyskin.Я почала його зі знайомства з тоніком для обличчя.Це в мене тонік з гліколевою кислотою.В мене є досвід використання здебільшого тоніків з кислотами,моя шкіра дуже любить їх та справді покращується в період використання.

Гліколевий тонік Hollyskin🧖🏻‍♀️

Отже,перше що відмічу ,це об‘єм 250 мл за 164 грн це дуже не погано.Я користуюсь тоніками з кислотами лише ввечері тому думаю вистачить мені його на достатній термін.

Моя шкіра комбінована,бувають іноді висипи,є сліди постакне, і що найголовніше шкіра в мене дуже чутлива,реагує на все.Тому я також перед покупкою кожного продукту для обличчя дивлюся складу,бо вже знаю,що моїй шкірі може не сподобатися.Так от склад в нього супер.

Щодо дії,не сушить та не стягує,що вже добре.Після використання я не помітила,щоб було відчуття плівки на обличчі,як іноді буває.Можна сказати, що одразу помітно як розгладжує рельєф та тон шкіри,дає зволоження,шкіра після нього м‘яка,пори звужуються.Неприємних відчуттів та реакцій не викликав.

Для мене це справжній приємний шок побачити результат від продукту в дії лише за тиждень використання.

Сподобався мені цей продукт,варто напевно буде спробувати ще якісь продукти цього бренду,бо все ж таки як ніяк пробувати та відкривати для себе світ наших українських брендів особливо приємно.