Монотіні від Kiko Milano: огляд 3-х відтінків
З відтінками тут дуже важко прогадати, бо навіть “неходові” в цій серії виглядають просто казково! Та я обрала універсальні… Дивись свотчі 02, 20 та 25.
Kiko Milano High Pigment Eyeshadow – це надзвичайно велика колекція відтінків: від білосніжного до оливкового, яскраво-блакитного та вугільно-чорного. Текстури тут теж різні: бездоганно матові, ніжно-перламутрові, зухвалі металеві, блискучі сатинові та мої улюблені – мерехтливі. Я обрала для себе дуже прості відтінки, з якими можна створити і денний, і вечірній мейкап, а також скомбінувала 3 різні текстури – сатин, металік і шимер. Тааак, по креативності в макіяжі я значно поступаюсь дівчаткам у MAKEUP Club, але ті, хто любить практичність, сподіваюсь, мій вибір оцінять)) До речі, красуні, які люблять створювати мейкап-шедеври, ви теж знайдете тут класні елементи для роботи, однак, забігаючи наперед, скажу, що ці тіні не суперпігментовані.
Пройдусь ще по пакуванню...
Я люблю мінімалізм, але в той час, коли Kiko просто доводить до естетичного екстазу своїми розкішними футлярами, баночками та тубами, тут якась халепа)) Дуже легкі пластикові кейси з магнітним фіксатором та прозорою кришкою. Дивлячись на запакований варіант, помилково думаєш, що там щось шедевральне) До речі, відтінок 20 в мене вже другий, бо перший розбився при транспортуванні на дрібні частинки) Тому, з цими крихітками треба бути максимально ніжним.
Текстура та стійкість
Звичайна суха пресована текстура, не масляниста. Гарно тушується. Передача кольору значно краща, якщо наносити тіні пальчиком. Пензлем теж ок, але в цьому разі рекомендую нашаровувати на базу. Та й взагалі ці тіні краще без бази не використовувати:) Я не можу сказати, що ці тіні дуже пігментовані. Ні. Але якщо навчитись ними правильно користуватись і знайти свою техніку, то ви точно будете задоволені результатом.
Стійкість. Це завжди необ’єктивно, адже у кожного – свої особливості. Мої повіки слухняно тримають все, що на них намажеш, хоча шкіра в мене далеко не суха. Якщо тіні наносити лише на базу та не терти і не зачіпати очі впродовж дня, то вони легко витримають 10-12 годин.
Отож, моя трійка – 02 (Metallic Gold), 20 (Sparkling Light Rose) та 25 (Satin Light Rose). Наносила в декілька шарів пальцем.
02 Metallic Gold
Класичне золото. Красивий, дорогий, розкішний відтінок. Золотий пігмент дійсно робить мейкап дорогим, навіть якщо не додавати якихось яскравих елементів та стрілок. Використовую цей відтінок також в якості легкого акценту на внутрішні куточки очей.
20 Sparkling Light Rose
І хоч з 25-м відтінком вони носять одну назву – Light Rose – це абсолютно різні кольори та текстури. У Sparkling Light Rose я закохалась з першого погляду! Це ніжний пудровий відтінок, який на шкірі має матову текстуру, але те, що міститься серед цього помолу – це щось надкосмічне. Мікрочастинки, що мерехтять срібно-блакитними переливами… Вони наче діаманти! Дійсно вражаюче видовище.
Дівчатка, вибачте, але на очах важко показати цей меджик, тому я зробила свотч на руці. Все ж таки, при денному світлі важко спіймати це мерехтіння, а от штучне освітлення та сліпучі промені сонця гарно розкривають потенціал цих тіней.
25 Satin Light Rose
Атласний фініш і холодно-рожевий пігмент з карміново-коричневим відливом. З цим відтінком очі можуть виглядати втомленими, тому тут треба дуже обережно) Насправді, цей колір, впевнена, підійде палким брюнеткам.
Ну і відео самих рефілів.
Сподіваюсь, мої свотчі допоможуть вам визначитись якщо не з кольором, то з текстурою точно) Щаслива, що на makeup.ua нарешті з’явились ці крихітки. Тепер головне – встигнути зловити потрібний відтінок))
Коментарі (0)