Elaine

Засіб для вмивання, який не сушить

Засіб для вмивання, який не сушить

Сьогодні доволі важко знайти серед усього різноманіття продуктів щось просте, але дієве. Саме це мені потрібно було від засобу для вмивання. У мене жирна шкіра обличчя з розширеними порами та де-не-де чорними цятками, тому в моїй доглядовій рутині часто присутні активи. Логічно, що засіб для вмивання я шукала з максимально м'якою дією, безпечним складом та бажано не дуже парфумований.

Уже більше року користуюсь зволожуючою емульсією для вмивання від CeraVe та готова її порадити власницям/кам будь-якого типу шкіри, бо в мене її протестували всі подруги та навіть чоловік😁 Хоча виробник і позиціонує продукт як засіб для сухої та нормальної шкіри обличчя.

Головні плюси для мене: зволожує (навіть до нанесення тонера шкіра не стягнута), відновлює захисний бар'єр шкіри (за рахунок керамідів у складі), некамедогенний, не викликає подразнень, практично не має запаху, дозволений дітям від 3-х років, не піниться, дуже економний (мені вистачає майже на півроку щоденного використання зранку та ввечорі).

Можливі мінуси - засіб не змиє косметику (я ввечорі користуюсь гідрофільною олією потім цією емульсією, так само підійде міцелярна вода перед вмиванням).

Тепер я не уявляю процесу очищення шкіри обличчя без цього продукту, тому щиро раджу його спробувати)