Blondie_rs

Перша ревізія по приїзду додому

Перша ревізія по приїзду додому

Всім привіт!

Я нарешті приїхала та заглянула в свій косметичний стіл. Вирішила одразу почистити від непотребу або продуктів, які дивно виглядають (деколи я взагалі дивуюсь, навіщо я це тримаю на випадок "а вдруг колись та й знадобиться!?").

Отже, рум'яна від Ламель у найпопулярнішому відтінку 404 (використовується як скульптор) я затерла до дир, і, певне, ця нещасна пімпочка чекала власне написання даного допису, щоб якось залишитись в моїй пам'яті 🫱🏻‍🫲🏼

База під тіні та гліттер від BH Cosmetics взагалі геніальна. Я хотіла її брати з собою в подорож, і тут носик відламався! І чому я одразу не викинула, знаючи, що воно й так засохне - не знаю.

Він пустив олійку, пожовтів знизу і трішки змінив запах. Тож, не ризикую - краще попрощатись, чим геройствувати.

Взагалі, це один із найтоповіших та найкомфортніших блисків серед бюджеток, які я пробувала. У мене зараз два любимчика - Maybelline Lifter Gloss i, як ви вже здогадались - цей. Комфортний, не липкий, довго тримається, не дратує на губах.

Ось такі перші викинштейни... Далі - більше. Особливо розпаковок: поки мене не було, тут чекали 4 посилки, плюс 3 ще в дорозі. Пишу план, щоб не закрутилась голова зі стількома коробками.

Бережіть себе! Старатимусь швидко прийти до тями, відновитись після дороги та тішити вас новими дописами та макіяжами. Цьом!