Blondie_rs

Перша ревізія по приїзду додому

Перша ревізія по приїзду додому

Всім привіт!

Я нарешті приїхала та заглянула в свій косметичний стіл. Вирішила одразу почистити від непотребу або продуктів, які дивно виглядають (деколи я взагалі дивуюсь, навіщо я це тримаю на випадок "а вдруг колись та й знадобиться!?").

Отже, рум'яна від Ламель у найпопулярнішому відтінку 404 (використовується як скульптор) я затерла до дир, і, певне, ця нещасна пімпочка чекала власне написання даного допису, щоб якось залишитись в моїй пам'яті 🫱🏻‍🫲🏼

База під тіні та гліттер від BH Cosmetics взагалі геніальна. Я хотіла її брати з собою в подорож, і тут носик відламався! І чому я одразу не викинула, знаючи, що воно й так засохне - не знаю.

Він пустив олійку, пожовтів знизу і трішки змінив запах. Тож, не ризикую - краще попрощатись, чим геройствувати.

Взагалі, це один із найтоповіших та найкомфортніших блисків серед бюджеток, які я пробувала. У мене зараз два любимчика - Maybelline Lifter Gloss i, як ви вже здогадались - цей. Комфортний, не липкий, довго тримається, не дратує на губах.

Ось такі перші викинштейни... Далі - більше. Особливо розпаковок: поки мене не було, тут чекали 4 посилки, плюс 3 ще в дорозі. Пишу план, щоб не закрутилась голова зі стількома коробками.

Бережіть себе! Старатимусь швидко прийти до тями, відновитись після дороги та тішити вас новими дописами та макіяжами. Цьом!

18 квітня, 2023
Blondie_rs
18 квітня, 2023