Hrystja_

Весняний догляд, геніальна косметика

Весняний догляд, геніальна косметика

Традиційно в мене так складається, що зранку і ввечері я користуюся різною доглядовою косметикою. Так для моєї шкіри значно краще чомусь.

Недавно я почала повністю новий догляд за обличчям (за винятком деяких), підібрала спеціально такі продукти, які ідеально підійдуть мені на весну- літо.

Ранковий догляд.

Спочатку я очищаю шкіру. Наразі це олійка CeraVe. Вона мені вдеально підійшла, гарно зволожує шкіру.

Потім наношу тонік і роблю масаж скребком гуа- ша. Нещодавно для себе відкрила фірму Idealove. В мене є тонік, дуже класний, гарний склад, виконує свої функції на 100%.

Після цього наношу вітамін с ( зараз в мене Yeouth: це поки що найкраща сироватка з вітаміном с, якою я користувалася), крем під очі. Дуже мені подобається Eveline, на нього гарно лягає макіяж.

Потім наношу крем. Теж маю від Yeouth. Дуже класний, легкий.

І після цього традиційно spf, бо без нього нікуди. Зараз користуюся Alverde. Спочатку до нього поставилась скептично, але це досить достойний spf, набагато кращий за La Roche, гарно лягає на лице, зволожує, не залишає плівки, не скантується + натуральний склад.

Декілька разів на тиждень користуюся патчами. Теж маю від Idealove. Мені підходять вони найкраще.

Весняний догляд, геніальна косметика

Спочатку знімаю макіяж міцеляркою ( гідрофільної олії чомусь не люблю). В мене міцелярка від Bidlenda з зеленою глиною. Дуже класна, не тільки гарно знімає макіяж, а й додатково доглядає за шкірою, класний склад.

Потім використовую пінку від Missha. Недавно писала про неї пост, тепер ми подружилися 🤣 і вона мені дуже подобається, гарно зволожує, не стягує шкіру.

Далі тонік. Цього разу в мене Thayer лимон, очищувальний. На теплу пору те, що треба. Взагалі мені дуже подобаються ці тоніки, ідеальні склади, гарно виконують свої функції.

Після цього наношу або зволожуючу емульсію від Payot (це та сама, від якої шкіра сяє🫢), або якусь сироватку з гіалуронкою. Зараз в мене Vichy mineral 89. Вона мені прийшла в подарунок, На разі її ще тестую, але не можу сказати, що вона мені ну прямо аж дуже необхідна.

Крем під очі. Про нього теж писала, вже закінчується.

І крем. Зараз в мене Lapush цинк + ніацинамід. Він в мене ще з осені. Дуже навіть непоганий крем, зранку гарна шкіра після нього.

Ензимний пілінг Lapush. Використовую 2 рази в тиждень, після очищення. Залишаю на 15 хв, потім змиваю. Класно вирівнює тон шкіри, наповнює поживними речовинами.

Маска для губ Laneige. Багато про неї писати не буду, бо це знову класика, про яку вже багато писали і описували.

Пресована сироватка з чагою. Писала пост. Використовую після режимного пілінгу. Дуже класна, суперова шкіра після неї.

Точковий засіб від мене з саліциловою кислотою. Наношу інколи на якісь прищі. Переважно в мене нема аж таких висипань, інколи зявиться якийсь прищ, то цей засіб справляється з ним за 2 рази.

І крем для рук. Користуюся, коли на забуду🤣. Наразі в мене від Nubian з козячим молоком. Чудовий склад. Гарне зволоження. Тільки спочатку різкий запах, але потім він проходить.