Lily♥️

Засоби Cerave в моїй travel косметичці

Ці засоби лежали в моїй ванній кімнаті досить довгий час) І нарешті настав час їх спробувати. Міні- подорож і обмеження багажу ось що спонукало мене , аби нарешті зробити тест- драйв) Якщо ти читала мої дописи, то вже мабуть зрозуміла, що я дуже люблю аптечну косметику, але засоби обираю з обережністю і не сильно експериментую, довіряю перевіреному. Проте звичайно за довгий час я пробувала дуже багато і різіні. До цих засобів від Cerave я ставилася з обережністю через те, що не дуже довіряю універсальним засобам типу: для обличчя і тіла, але так,як випала така нагода, то спробувала) Отож протягом практично 5 останніх днів я користувалася двома засобами:

1. Очищаюча зволожуюча емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe Hydrating Cleanser

2. Зволожувальний крем для обличчя та тіла CeraVe Moisturizing Cream для сухої та дуже сухої шкіри

Що нам обіцяють: шкіра без забруднень і жирного блиску, але здорова та ідеально м’яка.

• Ніжно очищає та підходить для демакіяжу.
  • Запобігає стягнутості, сухості та подразненню.
  • Зберігає гідробаланс завдяки технології MVE.
  • Не містить ароматизаторів.
  • Освіжає та підготовлює до подальшого догляду.

Перше що хочу сказати, що дійсно консистенція досить кремова, хоча на вигляд ніби не прозорий гель. Ощищення дає хороше: проте не до скрипу, відчуття незмитого крему залишається. Мені таке нажаль не дуже довподоби! Проте подрузі дуже сподобалося ( нагадаю у мене шкіра чутлива комбінована ( зараз ближче до нормальної ) , а в подруги суха.

Отож емульсія гарно справляється навіть з залишками косметики це факт! Проте доя мене це все ж дуже смецифічний засіб! А як для тіла? насправді ще не звичніше. Хоча можливо при вираженій проблемі він і комусь підійде.

Цей крем мав би надати зволоження на 24 години та зміцнення природного захисту шкіри і подарувати обличчю та тілу насичений догляд без зневоднення та мікротріщин.

• Не містить парабенів, олій і ароматизаторів.
  • Підтримує гідробаланс завдяки технології MVE.
  • Підходить для чутливої ​​та алергічної шкіри.
  • Регенерує та укріплює захисний ліпідний шар.
  • Ефективно доглядає за шкірою в будь-яку пору року.

Крем швидко вбирається без залишкової липкості та відчуття тяжкості на шкірі. Гіалуронова кислота активно притягує вологу та допомагає її утримувати, надає еластичності, гладкості та м’якості. Комплекс з трьох основних керамідів (1, 3, 6-II) відновлює та зміцнює природний захисний бар’єр, дарує здорове сяйво.

Використовуючи цей крем саме для обличчя, на моїй шкірі він виявився досить плотним , без достатнього зволоження і досить не комфортний, отож для обличчя я би не стала його використовувати на постійній основі, хіба в яких разових випадках! Однак для тіла- це крута знахідка! Шкіра м'яка на дотик і не липкий! І доречі як крем для рук мені сподобався!