Засоби Cerave в моїй travel косметичці
✈️цей день настав
Ці засоби лежали в моїй ванній кімнаті досить довгий час) І нарешті настав час їх спробувати. Міні- подорож і обмеження багажу ось що спонукало мене , аби нарешті зробити тест- драйв) Якщо ти читала мої дописи, то вже мабуть зрозуміла, що я дуже люблю аптечну косметику, але засоби обираю з обережністю і не сильно експериментую, довіряю перевіреному. Проте звичайно за довгий час я пробувала дуже багато і різіні. До цих засобів від Cerave я ставилася з обережністю через те, що не дуже довіряю універсальним засобам типу: для обличчя і тіла, але так,як випала така нагода, то спробувала) Отож протягом практично 5 останніх днів я користувалася двома засобами:
1. Очищаюча зволожуюча емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe Hydrating Cleanser
2. Зволожувальний крем для обличчя та тіла CeraVe Moisturizing Cream для сухої та дуже сухої шкіри
Очищувальна зволожувальна емульсія CeraVe Hydrating Cleanser для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла
Що нам обіцяють: шкіра без забруднень і жирного блиску, але здорова та ідеально м’яка.
- Ніжно очищає та підходить для демакіяжу.
- Запобігає стягнутості, сухості та подразненню.
- Зберігає гідробаланс завдяки технології MVE.
- Не містить ароматизаторів.
- Освіжає та підготовлює до подальшого догляду.
Перше що хочу сказати, що дійсно консистенція досить кремова, хоча на вигляд ніби не прозорий гель. Ощищення дає хороше: проте не до скрипу, відчуття незмитого крему залишається. Мені таке нажаль не дуже довподоби! Проте подрузі дуже сподобалося ( нагадаю у мене шкіра чутлива комбінована ( зараз ближче до нормальної ) , а в подруги суха.
Отож емульсія гарно справляється навіть з залишками косметики це факт! Проте доя мене це все ж дуже смецифічний засіб! А як для тіла? насправді ще не звичніше. Хоча можливо при вираженій проблемі він і комусь підійде.
Зволожувальний крем для обличчя та тіла CeraVe Moisturizing Cream для сухої та дуже сухої шкіри
Цей крем мав би надати зволоження на 24 години та зміцнення природного захисту шкіри і подарувати обличчю та тілу насичений догляд без зневоднення та мікротріщин.
- Не містить парабенів, олій і ароматизаторів.
- Підтримує гідробаланс завдяки технології MVE.
- Підходить для чутливої та алергічної шкіри.
- Регенерує та укріплює захисний ліпідний шар.
- Ефективно доглядає за шкірою в будь-яку пору року.
Крем швидко вбирається без залишкової липкості та відчуття тяжкості на шкірі. Гіалуронова кислота активно притягує вологу та допомагає її утримувати, надає еластичності, гладкості та м’якості. Комплекс з трьох основних керамідів (1, 3, 6-II) відновлює та зміцнює природний захисний бар’єр, дарує здорове сяйво.
Використовуючи цей крем саме для обличчя, на моїй шкірі він виявився досить плотним , без достатнього зволоження і досить не комфортний, отож для обличчя я би не стала його використовувати на постійній основі, хіба в яких разових випадках! Однак для тіла- це крута знахідка! Шкіра м'яка на дотик і не липкий! І доречі як крем для рук мені сподобався!
Коментарі (0)