Strange Love

Аналогова парфумерія MIRIS: Порівнюю з елітним оригіналом

Аналогова парфумерія MIRIS: Порівнюю з елітним оригіналом

І так, на сайті MIRIS існують десятки і тисячі ароматів, усім с присвоєні номера. Один і той же аромат може бути у кількох видах: туалетна вода, преміальна туалетна вода, парфумоване масло та преміальне парфумоване масло. Логічно, що духи будуть найменш концентрованими, а преміальне масло - найстійкішим та найнасиченішим.

Аналогова парфумерія MIRIS: Порівнюю з елітним оригіналом

Для себе обрала одразу декілька ароматів у різних видах:
🖤Парфумерна олія MIRIS Premium №37742 (аромат схожий на Kilian Love Dont Be Shy)
🖤Туалетна вода MIRIS №35243 (аромат схожий на Tom Ford Soleil Blanc)
🖤Туалетна вода MIRIS №1362 (аромат схожий на Lolita Lempicka L de Lolita Lempicka)
🖤Туалетна вода MIRIS №50924 (аромат схожий на Kayali Utopia Vanilla Coco 21) Жіночий 3 ml
🖤Парфумерна олія MIRIS №42852 (аромат схожий на Kilian Moonlight in Heaven) Унісекс 10 ml

Це мій улюблений аромат. Його я впізнаю з тисяч. Тому вирішила замовити. А раптом справді схожий? Ніяких надій у мене не було. Але... Це воно! Аромат співпадає на 85-90% на свіжому повітрі, а теплі - майже 1 в 1. Людина без сильного ольфакторного чуття наврядчи їх відрізнить. Мильно-нерольно-зефірне звучання, трішки гірке, при цьому дуже солодко-токсичне. Стійкість у масла хороша. 3-4 години після нанесення, а я все одно добре його чую, хоч шлейф і не потужний. При цьому композиція не викривлюється, це все той же Love, don't be shy. Братиму ще! Навіть в якості бази під оригінал.

Знаю і хочу оригінал. Проте це не він. Це замальовка на тему білого сонця Тома Форда. Мильно-кокосові ноти присутні, проте тут вони якісь надто прості. Немає цієї сонячної тягучості, як в оригінала. Стійкість майже нульова.

Оригінал зняли з виробництва, але саме цей аромат вважають найближчим братом геніального парфуму Lira від Casamorati 1888. Тому я вирішила взяти хоча б аналог Lolita Lempicka L. Приємний тепло-ванільний. Очікувала чогось більшого, проте він справді схожий на Lira. Стійкість знову нульова. Наносити треба 10 пшиків, щоб почати пахнути.

Оригінал не нюхала, проте сумніваюся, що він пахне саме так. Дешевий кокос, як арома для вейпів. Ніякого розкриття, навіть місти VS пахнуть краще і дорожче. Благо, стійкість також нульова.

Це просто вау! Я чудово знаю цей аромат і навіть мала семпл раніше. Знову попадання чи не 1 в 1. І знову парфумоване масло (хоч і не з серії Premium) виявилося дуже схожим на оригінал, та ще й шикарними властивостями. Воно швидко вбирається шкірою, не залишає плівки чи липкості.

Пахне, як солодка рисова каша з шматками молодого кокосу, соковитого манго та грейпфрутової цедри. Такий собі боул на сніданок десь на Балі. Стійкість також 10/10: чую його і через 3-4 годин. Погодьтеся, за 80 грн це шикарний результат.

Якщо і брати, то тільки масла. До того ж я не побачила великої різниці між преміальним маслом та звичайним: і те, і інше дуже близькі до оригіналу (майже ідентичні), та ще й стійкі та з непоганим шлейфом.

Враження про покупку у мене швидше позитивні, бо прямо зараз лежу і насолоджуюся улюбленим ароматом з розумінням, що 10мл насиченого масла MIRIS обійшлися мені, як 1мл оригіналу.

Планую взяти ще кілька масел у свою колекцію. Дам MIRIS ще один шанс.