Kizza

Shakylab варто чи ні?

Shakylab варто чи ні?

У даної парочки в напарниках був ще кавовий скраб. А зараз розкажу трохи про дані засоби 😉

Має доволі сильний аромат трошки хімозного кокосу. Піниться помірно. Шлейф аромату лишається максимум на годину - то ж даний гель для душу не буде конфліктувати з парфумами. Я з задоволенням ним користувалась поки не виявилось, що в мого чоловіка алергія на даний засіб 😢 Ага, саме так - миюсь я, а чхає і "соплить" мій чоловік.

То ж півпляшки поїде до нових рук😄

О, цей засіб вразив мене в саме мурчало. Звісно з найліпшого боку. Приємні злегка колючі часточки тануть під долонями лишаючи приємно-масне відчуття зволоження. Моя порада - спочатку добре миєтесь з мочалкою, а потім "добиваєте" даним скрабом.

Аромат шоколадного тістечка прям дуже надихає.

Мені подобається, що на шкірі лишається доволі сильний масний олійний слід, який можна вмасажувати і насолоджуватись м'якість шкіри.

А от він трохи розчарував. Я чомусь очікувала від нього "жирності" і зволоження. Але він просто приємно скрабує і пахне кавою. А ще після кавового скрабу доводилось мити ванну 😅 бо кавові часточки просто так змиватись не хотіли

У Shakylab класні гелі для душу і скраби. Є певне різноманіття ароматів, то ж кожен знайди щось для себе. Щодо кремів для обличчя, шампуней, бальзамів, масок я поки не "дозріла". Але якщо хтось користувався доглядовими товарами - я з радістю почитаю Ваші відгуки і сподіваюсь відкрити нові круті товари 🥰