ksnklb

Довірила свої брови Mayur🏵

Довірила свої брови Mayur🏵

Почнемо з хни. У мене свої брови не густі і не темні, порівняно з волоссям вони ну дуже засвітлі, тому завжди у пошуках різних засобів для брів.

Щоб економити час зранку вирішила спробувати цю хну.

Розводити хну ще вчусь, пробувала лише на брови. Достатньо нанести небагато хни та акуратно промалювати потрібну форму, потримати від 10 до 30 хвилин.

Самі волосинки стають темно-коричневі, як і зазначено. Щодо шкіри: у середині брови, поміж волосин, хна залишається на два-три дні, а біля брів де немає волосин, змивається легко, тобто не залишає слідів на лиці. Та при цьому ще під час фарбування намагаюсь обережно відчистити хну з обличчя.

Стійкість: до 2х тижнів.

Хна не шкодила волосинкам чи шкірі в області брів, не було дискомфорту чи алергії.

Безпосередньо після фарбування змивати її не важко, та варто одразу змити сліди від хни з раковини, тому що залишаються чорні плямки.

Залишаю фото на третій день після фарбування, без укладки.

Довірила свої брови Mayur🏵
Довірила свої брови Mayur🏵

Тепер про олійку для брів чи активатор росту брів та вій від Mayur.

Супер результату не варто очікувати, та сам продукт для зволоження гарний. Звісно, щоб відросли брови потрібно їх не вищипувати, та це буде хорошим допоміжним засобом, щоб брівки не випадали, були зволожені та здорові.

Розхід олійки доволі економний, багато не потрібно наносити, щоб олійка потрапила на усю брову. Щіточка доволі жорстка, та мені це якраз подобається, як для масажу) Наношу олійку наніч, адже вона залишає жирність, і до ранку не вбирається до кінця.

Зараз, коли фарбую хною, наношу не так часто, а декілька днів перед фарбуванням. Ці продукти непогано працюють разом.

Тепер про реакції: в області брів немає реакцій, а от щодо вій не так...

Вказано, що можна використовувати олійку і для вій. Після нанесення олійки на вії зранку у мене печіння очей та легке почервоніння. Тому на вії наношу ну дуже рідко, і лише на кінчики обережно.

Щодо самої баночки, хотілось би щоб ручка була краще закріплена, адже через декілька тижнів використання верхня частина вилізла, довелось її приклеїти, щоб відкрити олійку.

Колір прозоро-жовтий, а запах олійок, та він ненав'язливий.

І нарешті – гель для укладки брів. До цього пробувала декілька гелів і цей поки подобається найбільше.

Про баночку: ідентична баночці з олійкою, така ж щіточка, жорстка та добре розприділяє.

Колір прозоро-синій, та на бровах кольору не залишає взагалі ніякого, навіть коли висихає немає тієї білої плівки, що мені дуже подобається. Запаху ніякого не відчувається.

Не супер стійкий, та мої рідкі брови тримає достатньо. Можливо для густих брів буде лайтовий, та для рідких підійде. Відчуття своєрідної стягнутості, як буває у таких засобів, мінімальне. Практично не відчувається на бровах. Не робить брови дуже жорсткими та змивається легко, звичайної міцелярки буде достатньо.

Якщо постійно торкатись чи рухати бровами, укладка зіпсується, та якщо просто нанести і кудись піти по справах – тримає добре.

Такий лайтовий гель для укладки брів мені якраз достатньо, щоб тримало форму. Те, що він не залишає слідів та не склеює волосинки, можна поновлювати зверху впродовж дня.

Додаю фото з укладкою цим гелем.