YuliHrytskoff

Шампунь з ароматом дорогих парфумів, неймовірним складом та чудовими властивостями!

Шампунь з ароматом дорогих парфумів, неймовірним складом та чудовими властивостями!

Як не крути, а для підтримки здоров’я та красивого зовнішнього вигляду волосся необхідний регулярний та якісний догляд. І шампунь у цій справі відіграє далеко не останню роль, адже він покликаний не тільки якісно та бережливо очистити волосся і шкіру голови, але й за наявності у його складі відповідних компонентів – відновити, підживити чи захистити волосся та волосяні цибулини.

У мене волосся дуже проблемне – мало того, що випадіння – це моя одвічна проблема, ще й пошкоджене і пересушене по довжині після одного невдалого фарбування… У зв’язку із цим, я намагаюся купляти безсульфатні або ж максимально натуральні шампуні з неагресивною миючою основою, які будуть м’яко очищувати волосся та шкіру голови, не пересушуючи волосся по довжині та не спричиняючи ще більше випадіння.

Плавно підходячи до теми даного відгуку, скажу, що я великий поціновувач українського бренду еко продукції для тіла та дому DeLaMark – періодично купую їх продукцію вже декілька років і ще жодного разу не була розчарована (особливо люблю їх побутову хімію, але й догляд поважаю!), тому, побачивши в новинках лінію парфумованого догляду для тіла та волосся з такою прекрасною назвою «I am Ukrainian»– просто не встояла і замовила на пробу два засоби, про які обов’язково розповім у своїх дописах, а героєм сьогоднішнього мого відгуку буде Шампунь для відновлення та захисту пошкодженого волосся «I am Ukrainian» (Шкіра, пачулі, сандал) DeLaMark.

Вид продукції: безсульфатний шампунь.

Тип волосся: для пошкодженого, для всіх типів.

Бренд: DeLaMark.

Класифікація: натуральна.

Країна ТМ: Україна.

Виготовлено: в Україні.

Об’єм – 500 мл.

Ціна – 250 грн.

Дизайн шампуню стримано-лаконічний, функціональний, витриманий в біло-чорних тонах. Шампунь розфасований у непрозорий пластиковий флакон, оснащений дозатором. На флаконі є вся необхідна інформація про засіб від виробника: складники, спосіб використання, застереження, опис і тому подібні офіційні дані.

Помпа-дозатор працює чудово – жодних заїдань чи інших проблем із подачею шампуню у мене не виникало жодного разу.

От, наче, дизайн простенький, нічого особливого, але якийсь він такий милий серцю… Можливо, через назву, а можливо, тому що я знаю, що вся продукція бренду виготовляється з любов’ю до покупців і довкілля…Думаю, даний шампунь вартий того, щоб його придбати вже навіть тільки через назву!)

Розпочинаючи характеристику властивостей даного шампуню, хочеться сказати декілька слів про його склад. А він у засобу, що традиційно для всієї продукції DeLaMark – просто чудовий! Основу складають м'які ПАР, які гарно піняться та ретельно промивають волосся, не пересушуючи та не пошкоджуючи його структуру; в склад шампуню включено велику кількість природних компонентів, покликаних піклуватися про волосся та шкіру голови, як от - екстракти ромашки, шипшини, череди, обліпихову олію, протеїни пшениці, гліцерин та алантоїн. До того ж, до складу засобу не входять SLS, SLES, етаноламіни, парабени та інші консерванти, силікони, барвники, інші компоненти, що потенційно можуть завдати шкоди людині чи довкіллю.

Консистенція шампуню гелеподібна, доволі густа, однорідна.

Колір - шампунь абсолютно прозорий.

Запах– це щось неймовірне! Чесно кажучи, мені доволі важко догодити в плані ароматів доглядової косметики, але даний випадок – це стопроцентне попадання! Аромат дорогий, нішевий, неординарний…Теплий, злегка солодкуватий пачулі; томні, чуттєві нотки шкіри; загадковий пряно-деревний сандал… Ммм! Це дуже глибокий, багатий та звабливий аромат!

Як на мене, це класичний представник східно-орієнтальних ароматів – дуже чуттєвий, але, водночас, ніжний та ненав’язливий, думаю, припаде до душі дуже багатьом! Після висихання волосся аромат шампуню залишається на ньому лиш у вигляді легенького серпанку, окутуючи ніжною вуаллю…

Звичайно, основна функція будь-якого шампуню – це якісне очищення шкіри голови та волосся від шкірного жиру, стайлінгових засобів та інших забруднень. Але, крім цього, коли шампунь збагачений такою великою кількістю натуральних компонентів і екстрактів, він несе також і доглядаючі властивості. Але, про все по порядку)

Піниться шампунь дуже добре, тому спільно з густою консистенцією, розхід засобу виходить доволі економічним, а зважаючи на великий об’єм, шампуню вистачає досить надовго.

Змивається шампунь досить швидко, мильної плівки чи відчуття непромитого волосся після змивання не залишається. І саме на етапі змивання шампуню починає відчуватися його доглядовий ефект. Коли я змиваю шампунь, волосся не жорстке і пористе, як у мене буває від більшості шампуней, а досить гладеньке, хоча кондиціонер чи маску я все одно використовую після кожного миття обов’язково.

Хоч шампунь і безсульфатний, але промиває волосся він дуже добре, не до скрипу (і це чудово!), але необхідності намилювати волосся двічі особисто у мене не виникає.

Після миття голови даним шампунем волосся гладеньке, блискуче, об’ємне, по довжині не пересушене, дуже шовковисте і приємне на дотик. Тобто даний шампунь – це той рідкісний випадок, коли очищувальні властивості справді поєднуються із доглядовими. До речі, завдяки такому чудовому складу і неагресивній основі, шампунь підходить для щоденного використання, для всіх типів волосся, а також всіма членами сім’ї!

На мій звичайний графік миття волосся шампунь не впливає, мию раз на два-три дні. Шампунь волосся не обтяжує, не забруднює.

Алергії, подразнення, свербежу, лупи чи будь-яких інших неприємностей шампунь у мене не викликав.

скажу, що новинка DeLaMark – Шампунь для відновлення та захисту пошкодженого волосся «I am Ukrainian» (Шкіра, пачулі, сандал) виявилася дуже вдалою! Шампунь прекрасний по всім параметрам – має абсолютно безпечний склад, неймовірний парфумований аромат, якісно очищує шкіру голови та волосся, не пересушуючи його, а також прекрасно підходить для щоденного використання та всіх типів волосся. Засіб однозначно вартує покупки!