avsash

Моя колекція кремів для обличчя від Hirudo🤍

І декілька слів про дизайн упаковки: для мене це найкращий варіант, бо я ненавиджу вичавлювати крем з тюбиків або же гірше, лазити пальцями в баночку. Тому дозатор one love❤️

Це найкращий зволожуючий крем який в мене був. Текстура середньої щільності, ближче до легкої, приємний аромат, швидко вбирається і чудово зволожує шкіру. Ну і в якості бонусу має spf 15☀️ Дуже сподобався, однозначно буду брати ще.

Він з'явився у мене раніше ніж AQUA IDEAL, і я трохи шкодую що придбала його. Краще б взяла ще одну баночку AQUA IDEAL. Вони хоч і з однієї серії, але досить різні. Мені він пахне якимись травами, по текстурі досить жирний і не так гарно вбирається, залишає ніби плівку на шкірі. Та й загалом ним не так приємно користуватись, як попереднім. Мабуть залишу його до осені або зими. Ще раз навряд чи візьму.

Як на мене гарний крем на літо. Мені він пахне чайним деревом, текстура досить плотна, але гарно розподіляється по шкірі. І так, він дійсно матує. Не знаю как він себе проводитиме на дуже жирній шкірі, але мою комбіновану матує на 3-4 години. А, і особливого зволоження від нього не чекайте, він більше матуючий ніж зволожуючий. Буду його використовувати влітку замість тонального. І іноді нанощу його під spf крем, щоб він менше жирнів шкіру. Цей крем мені сподобався.

Цей з'явився у мене найпершим. Я шукала spf крем і десь побачила гарний відгук саме на цей крем. Він справді виявився гарним. Не сильно жирнить шкіру, швидко вбирається, не вибілює обличчя і комфортний у нанесенні. Аромат як на мене звичайний, як і у більшості сонцезахисних кремів. Підходить під макіяж.