Моя колекція кремі в для обличчя від Hirudo🤍
Давно заглядалась на ці креми, зокрема на spf, але чомусь завжди знаходила причини не купляти. Але коли закінчились всі мої креми, я вирішила, що настав час купувати цих красунчиків. Тож тепер в мене їх аж чотири і всіма ними я користуюсь.
І декілька слів про дизайн упаковки: для мене це найкращий варіант, бо я ненавиджу вичавлювати крем з тюбиків або же гірше, лазити пальцями в баночку. Тому дозатор one love❤️
AQUA IDEAL
Це найкращий зволожуючий крем який в мене був. Текстура середньої щільності, ближче до легкої, приємний аромат, швидко вбирається і чудово зволожує шкіру. Ну і в якості бонусу має spf 15☀️ Дуже сподобався, однозначно буду брати ще.
AQUA INTENSIVE
Він з'явився у мене раніше ніж AQUA IDEAL, і я трохи шкодую що придбала його. Краще б взяла ще одну баночку AQUA IDEAL. Вони хоч і з однієї серії, але досить різні. Мені він пахне якимись травами, по текстурі досить жирний і не так гарно вбирається, залишає ніби плівку на шкірі. Та й загалом ним не так приємно користуватись, як попереднім. Мабуть залишу його до осені або зими. Ще раз навряд чи візьму.
OIL-CONTROL ultra
Як на мене гарний крем на літо. Мені він пахне чайним деревом, текстура досить плотна, але гарно розподіляється по шкірі. І так, він дійсно матує. Не знаю как він себе проводитиме на дуже жирній шкірі, але мою комбіновану матує на 3-4 години. А, і особливого зволоження від нього не чекайте, він більше матуючий ніж зволожуючий. Буду його використовувати влітку замість тонального. І іноді нанощу його під spf крем, щоб він менше жирнів шкіру. Цей крем мені сподобався.
SUN PROTECT
Цей з'явився у мене найпершим. Я шукала spf крем і десь побачила гарний відгук саме на цей крем. Він справді виявився гарним. Не сильно жирнить шкіру, швидко вбирається, не вибілює обличчя і комфортний у нанесенні. Аромат як на мене звичайний, як і у більшості сонцезахисних кремів. Підходить під макіяж.
Коментарі (0)