Покупка під впливом Makeup Club: щітка для миття голови
Цей клуб став для мене справжньою знахідкою. Чого тут тільки не побачиш і чого тільки не захочеш придбати. Про цей дивайс я раніше навіть не чула
Для мене вже ранковий ритуал : пити чай та читати ващі дописи на мейкапі. І ось, побачивши допис Оксани та Каті (SomovaFM) - мені теж захотілось протестувати. ( бачила ще у когось допис,я кий був останньою краплею - але не можу згадати у кого)
Що ж, деякий час я вагалась. Але мої нігті шептали : "Не мучай нас, купи щітку, купи щітку" . І ось вона в мене.
Це двухстороння резинова щітка для миття шкіри голови. Вона повинна краще очищувати шкіру, покращувати кровообіг і бути заміною скрабу для голови.
Її зручно тримати в руці, вона легка і не ковзає в лодоні.
З однієї сторони - купа маленьких резинових "ворсинок" , з іншої ж величезні шипи. Прочитавши у дівчаток, що вони бувають занадто твердими, в першу чергу я вирішила звернути на це увагу і вибрати середньої жорсткості.
Перша спроба тестування щітки
Сторона з м'якою стороною - дуже м'яка. Можливо для короткого волосся вона і гарна, але більше нагадує все ж таки щітку для тіла, яку я все частіше бачу в Європейських блогах. Я не змогла дібратися до шкіри голови і лише заплетала волосся.
А ось інша сторона, з шипами - гарно промасожувала. Вона легко дістала до шкіри і ретельно очистила її від забруднення. Вистачило невеликої кількості засобу, бо завдяки щіточці - воно вспінилось ну дуже гарно . Мені подобається, що я можу як легко потерти, так і більш інтенсивно. Правда не треба старатися сильніше натискати - можна цим добитися не чистої шкіри, а подразнення.
Треба сказати, що я спачатку вимила волосся з звичайним шампунем і використала щітку, а потім взяла ABOUT hair Detox & Repair Charcoal Detox Cleanser і зробила більш ретельний массаж шкіри голови.
Який я отримала ефект : я ніколи не відчувала на стільки чистої шкіри голови, з'явився ще більший об'єм , навіть з використанням кондиціонера. Ніякого натяку на свербіж чи лупу нема, ніякого жиру чи подразнення.
Чоловік теж вирішив протестувати ( він досить допитливий 😂) - йому зам'яка.
Що ж , я насправді довольна. Ще хочу зрозуміти, скільки буде волосся чистим. Але вже знацшла великий плюс: скраби дуже складно вимити, а щіточка не потребує якихось складних маніпуляцій.
Залишу посилання на дописи дівчат :
Коментарі (0)