YuliHrytskoff

В цей гель для душу неможливо не закохатися! Неймовірний аромат, ідеальний склад, ніжне очищення!

В цей гель для душу неможливо не закохатися! Неймовірний аромат, ідеальний склад, ніжне очищення!

Для мене бренд еко продукції DeLaMark – це про турботу… Про турботу та істинну любов до себе, до свого тіла та здоров’я, турботу та любов до природи та всього живого! Тому, коли бренд випускає чергову новинку, зазвичай я просто не можу пройти мимо, щоб не спробувати цей засіб, адже кожен раз – це висока якість та абсолютна безпека продукту завдяки натуральному складу! Нещодавно DeLaMark випустив нову лінійку парфумованих засобів по догляду за тілом «I am Ukrainian», з якої я взяла два продукти на пробу. Про шампуньчик я нещодавно розповідала в своїх дописах, а сьогодні хочу поділитись з Вами своїми враженнями про другий придбаний мною засіб DeLaMark - Гель для душу «I am Ukrainian» з ароматом орхідеї, пачулі, ванілі.

Вид продукції: парфумований гель для душу.

Тип шкіри: підходить для всіх типів шкіри.

Бренд: DeLaMark.

Класифікація: натуральна.

Країна ТМ: Україна.

Виготовлено: в Україні.

Об’єм – 500 мл.

Ціна – 225 грн.

Вся лінійка засобів «I am Ukrainian» має схожий дизайн – різниця тільки в назвах засобів і описі до них. Гель поміщений у циліндричний якісний пластиковий флакон, оснащений дозатором. На обороті флакону – вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Дозатор працює безпроблемно – як йому і належить – плавно подає засіб без заїдань та плювків.

Тара підлягає вторинній переробці.

Склад гелю, як і у інших засобів бренду, порадував – основу складають м’які неагресивні ПАР, які не сушать та не подразнюють шкіру, а формула гелю збагачена натуральними рослинними екстрактами ромашки, череди, календули та олією виноградної кісточки – в сукупності ці складники створюють збалансований рівень рН. Також, важливим є те, що гель не містить у своєму складі SLS, SLES, барвників, парабенів, фталатів, спирту та не тестується на тваринах.

Консистенція гелю кремова, в міру густа, текстура однорідна.

Колір – ніжний молочно-білий.

Запах – надзвичайно приємний! Теплий і обволікаючий, вершково-молочний… кремово-ванільний… з солодкавими нотками пачулі і ніжністю орхідеї… Аромат легенький, ненав’язливий, з часом не набридає. Після прийняття душу залишається на тілі – і це дуже приємні відчуття! Запах даного гелю – це те, через що, окрім якості і складу, я буду однозначно повторяти покупку засобу!

Даний гель для душу я використовую стандартно – приймаючи душ чи ванну, зазвичай ввечері, холи хочеться змити з себе втому та розслабитися – аромат гелю дуже цьому сприяє!)

Піниться гель чудово! Зазвичай, натуральні засоби по догляду за тілом мають доволі слабке піноутворення і, відповідно, великий розхід. Але в гелі для душу DeLaMark піноутворення однозначно радує! Можливо, трішки менше, як від сульфатних засобів, але якщо використовувати мочалку – то гелю від двох натискань на дозатор вистачає, щоб повністю помити все тіло! Тому одного флакону гелю вистачає дуже надовго.

Змивається гель легко – відчуття мильної плівки на шкірі не залишає.

Очищує шкіру гель дуже добре, залишаючи відчуття свіжості та чистоти. При цьому, засіб абсолютно не сушить, не стягує і не пересушує шкіру, а навпаки - навіть відчувається певна зволоженість! До речі, відколи я почала митись даним гелем – кремом для тіла я стала користуватись все рідше – в цьому просто зникає потреба, - принаймні після кожного прийняття душу – тепер мені достатньо наносити крем на шкіру 1-2 рази на тиждень.

скажу, що в Гель для душу DeLaMark «I am Ukrainian» з ароматом орхідеї, пачулі, ванілі просто неможливо не закохатися! Він має надзвичайно приємний, ніжний нішевий аромат, чудовий безпечний склад, збагачений натуральними екстрактами та якісно, але делікатно очищує шкіру, абсолютно не пересушуючи та не стягуючи її. Думаю, Ви теж не зможете залишитись байдужими!