Alyona Fedyk

Glow Skin Body: я це люблю

Glow Skin Body: я це люблю

Ну, що, мої дорогі сороки?:) Прийшов час запалити жагу до сяйва, бо знаю, що багато з вас, як і я, це любить. Нарешті тепло, сонечко, а ще трішки – і прийде літо. Я завжди шукаю щось сяйливе для теплого сезону, і частіше це були спреї з шимером. Та сьогодні розповім про чудовий крем, який залишає після себе справжній “Чумацький Шлях” на шкірі. Дрібні частинки ніжно і делікатно мерехтять на сонечку, до того ж такий блиск дуже вдало приховує недоліки шкіри. Подивимось трішки ближче?

Формула. Виробник заявляє, що у складі 90% компонентів натурального походження. Засіб збагачений мінеральними пігментами, які мають світловідображальний ефект і сприяють дійсно рівномірному сяйву. Крем містить кокосову воду для зволоження, а також олії мигдалю та каноли для захисту шкіри.

Дослідження. Всі ці цікаві факти після клінічних випробувань а-ля зволожує на 84,56% – це завжди маркетинг, але ж як цікаво!..))) Ну і тут не без того: цей крем робить шкіру на 100% більш сяйливою (ну тут важко заперечити), а тон на 84% візуально більш рівним. Не знаю, чи 84%, чи може 84,5%, але шкіра дійсно виглядає красиво.

Текстура та колір. Схоже на крем-автозасмагу, але не бійтесь: засіб аж ніяк не впливає на тон шкіри. Для приємного сяйва багато крему не потрібно: одну мою невеличку ногу повністю покриває крапля розміром з журавлину. З цим засобом важко переборщити, адже крем дуже гарно втирається в шкіру та залишає рівномірне мерехтіння. Для більшого сяяння можна нашаровувати, якщо, звісно, не боїтесь надмірної уваги зі сторони)

Запах. Просто кокос – приємний, делікатний, не дратуючий.

Зволожує чи ні? Для мене це радше декоративний засіб, ніж доглядовий. Якщо мені потрібно зволожити шкіру, я візьму інший крем з поживними та пом’якшувальними властивостями. Та якщо ви любите не дуже інтенсивне зволоження, то підійде і Lirene. Тут я точно не порадник, бо люблю відчуття жирності на шкірі (ну принаймні так кажуть мої подруги). Я ж називаю це ефективним зволоженням:)

@ B E L E N K A Y A показувала, як цей крем виглядає на шкірі в зоні декольте (тобі дякую, красуне, за наводку). Дуууже круто підсвічує ключиці, прийде пора відкритих топів – обов’язково повторю цей looks. Я обрала в ролі “жертви” свої ноги, що теж дуже вдалий вибір:) Зрештою, цей крем можна наносити будь-куди, навіть на шкіру обличчя в якості хайлайтера. Туби об’ємом 150 мл вистачить обмазуватись кремом тривалий час… якщо, звісно не захоплюватись. А ось тут дійсно дуже важко стриматись.